Aromatherapie opleiding

Maak tijdens deze eendaagse basiscursus kennis met aromatherapie en leer hoe je op een veilige en verantwoorde manier etherische oliën kunt gebruiken en toepassen. Niet alleen kennis, zeker ook creativiteit met de oliën staat deze dag centraal.

Duur:
1 dag

Locatie:
Klarenbeek en Breda

Docent:
Ellen Wagenaar

Investering:
€ 150,00 (exclusief btw, incl. koffie, thee, lunch, syllabus en certificaat)

 

Klarenbeek: 15 april, 23 mei, 7 juni of 27 juli 2019

17 september, 24 oktober of 10 december 2019
Tijd: 10.30 tot 16.30 uur

Breda: 11 juni 2019 van 10.30 tot 16.30 uur

Meenemen:
Pen & papier

Dieetwensen of allergieën:
Bij allergieën en diëten graag eigen lunch meenemen voor de zekerheid.

Wat ga je leren?

Je doet op deze dag veel basiskennis op, bijvoorbeeld hoe je etherische olie op verschillende manieren kunt gebruiken. Verwerkt in gezichtsolie, massageolie, bad/douche olie, balsems, enz.

Er is echt zoveel mogelijk met aromatherapie!

En je krijgt belangrijke informatie over bijv. doseringen en andere zaken waar je tijdens het gebruik van etherische oliën goed op moet letten. Maar we gaan aan het einde van de dag ook aan de slag. We maken een heerlijke massageolie.

Voor wie?

Deze basisdag is geschikt voor iedereen die meteen aan de slag wil met de aromatherapie.

Na deze dag heb je voldoende basiskennis om aromatherapie meteen al toe te passen in de praktijk.

In de prettige syllabus die je tijdens deze basisdag krijgt, kun je altijd nog even iets opzoeken of teruglezen. En in onze winkel schaf je gelijk een aantal oliën aan, zodat je de dag erna ook écht zelf aan de slag kunt.

Kortom, maak kennis met de fantastische en geurende wereld van de oliën en de vele mogelijkheden voor jezelf of de klanten in jouw praktijk.

Als je na deze dag enthousiast geworden bent en echt alles wilt weten van de aromatherapie, adviseren wij de aromatherapie jaaropleiding.