4 Beauty skin treatments (4 in 1)

Tijdens deze speciale dag gaan we werken met een mix van 4 verschillende gelaatsbehandelingen:

  • Rozen – rozenkwarts behandeling
  • Happiness – calciet behandeling
  • Lavendel – amethist behandeling
  • Shia & Silk behandeling

Duur: 1 dag

Locatie: Klarenbeek

Docent: Andel Schoof

Data:
Maandag 25 januari 2021
Maandag 8 februari 2021

 

Deze workshop is 1 van onze favorieten. We hebben van deze workshop professionele video’s laten maken die gekoppeld kan worden aan een praktijkdag met vele soorten massages. In de videos staat de uitleg over de behandeling,  de producten en het mengen van de producten voor de behandeling. Je kan deze behandeling zelfstandig uitvoeren in de praktijk na het zien van deze duidelijke video’s die op de online academie komen te staan. We hebben daarbij een mooi producten pakket samengesteld waar je meteen mee kan werken in de praktijk. Op deze manier kun je in eigen tijd de video’s bestuderen en ook weer terugkijken. Als je twijfelt over het mengen en de massages kom dan naar de workshop. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag en ervaar je ook deze mooie behandeling.  De workshop wordt gegeven door Andel die gespecialiseerd is in mengen en in vele soorten massages. Je gaat na deze workshop ga je zelfverzekerd en ontspannen naar huis met veel informatie hoe je de behandeling in de praktijk of salon gaat toepassen. 

We werken met 100% natuurlijke producten van o.a. Chi essential cosmetics en Shia & Silk. Praktijk: Behandeling met roos, lavendel of happiness. Peeling met honing en zijdecocons, massage met penselen, olie/serum, edelstenen, shia & zijde stempels (warme gel van chiazaadjes). Masker van chiazaadjes, hydrolaat en pop-up. Naast de informatie via de video’s krijg je bij de workshop een fotoboek waar de uitleg  instaat met als extra een stappenplan met behandelschema’s.

We bieden de 4 Beauty Skin Treatments vanaf 01-01-2021 op de volgende manier aan:
 
1) Workshop en Video (€250,00)
2) Video en productenpakket (€449,00)
3) Video, workshop en productenpakket (€529,00 ipv €604,09)

Productenpakket bestaat uit:

• 1 x 100 ml cleansing oil roses, 1 x 100 ml cleansing oil lavender en  1 x 100 ml cleansing oil happiness
• 1 x 125 ml skinoil roses, 1 x 125 ml skinoil lavender en 1 x 125 ml skinoil happiness 
• 1 x 150 ml hydrolaat roos, 1 x 150 ml hydrolaat lavendel en 1 x 150 ml hydrolaat oranjebloesem
• 20 stuks zijde cocons
• 2 massage penselen
• 6 diverse massage edelstenen
• 20 stuks shia massage stempels
• 20 stuks shia oogmaskers
• 10 pop-up maskers
(Waarde inkoop €374,09)

Het is een geweldige als je echt 100% natuurlijk wilt werken met een heerlijke geurbeleving. De eerste workshops zijn op maandag 25 januari en maandag 8 februari 2021 in Klarenbeek.

Video leverbaar in januari 2021 in de vernieuwde online academie.  Als je deze workshop al hebt gevolgd is de video ook los te koop, stuur ons een email, dan sturen wij je een betaallink. 

Als er na het inschrijven geen email bevestiging komt binnen 24 uur, graag een email sturen naar info.aromatherapie@gmail.com

Geslapen als een “roosje”; wakker geworden met een “happy” gevoel, en geïnspireerd aan deze nieuwe dag begonnen. Jouw gastvrijheid en professionaliteit zijn een weldaad, en hebben m.i. een perfecte indruk gegeven hoe “wellness” in combinatie met aromatherapie eruit ziet.

Nogmaals hartelijk dank voor de workshop 4 Beauty Skin Treatments (4 in 1) en hopelijk tot ziens.

Groetjes,

Marion Verdiesen

AANMELDEN

.

Ja, ik meld me aan voor de 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1)
Locatie: Klarenbeek