4 Beauty skin treatments (4 in 1)

Tijdens deze speciale dag gaan we werken met vier verschillende gelaatsbehandelingen:

  • Rozen – rozenkwarts behandeling
  • Happiness – calciet behandeling
  • Lavendel – amethist behandeling
  • Shia & Silk behandeling

Duur:
1 dag

Locatie:
Klarenbeek

Docent:
Ellen Wagenaar

In augustus wordt deze behandeling nog 1x live gegeven. Daarna wordt het een online/digitale workshop met de mogelijkheid van een pakket naar keuze en een behandeling. Er komt een uitleg via video over de producten en ook een duidelijke stappenplan van de diverse behandelingen. Het mooie van de video’s is dat je deze steeds kan terug kijken, dit is fijn om de massage technieken goed te leren. Voor de geurbeleving en om zelf de behandeling te ervaren komt ook de mogelijkheid, bij de online workshop kan er een behandeling geboekt worden, deze wordt gegeven door Ellen of door Andel. Dit kan vanaf oktober 2020. Als je hiervoor al belangstelling hebt kun je ons bellen of emailen.

We werken met 100% natuurlijke producten van Chi essential cosmetics en Shia & Silk. Praktijk: Behandeling met roos, lavendel of happiness. Peeling met honing en zijdecocons, massage met penselen, edelstenen, shia & zijde stempels (warme gel van chiazaadjes). In het fotoboek staat duidelijk een uitleg en stappenplan met behandelschema’s.

Het is een geweldige als je echt 100% natuurlijk wilt werken met een heerlijke geurbeleving.

In de winkel zijn producten verkrijgbaar van de producten om de behandeling meteen in de praktijk toe te passen.

Als er na het inschrijven geen email bevestiging komt binnen 24 uur, graag een email sturen naar info.aromatherapie@gmail.com

Investering:

 

 

Geslapen als een “roosje”; wakker geworden met een “happy” gevoel, en geïnspireerd aan deze nieuwe dag begonnen. Jouw gastvrijheid en professionaliteit zijn een weldaad, en hebben m.i. een perfecte indruk gegeven hoe “wellness” in combinatie met aromatherapie eruit ziet.

Nogmaals hartelijk dank voor de workshop 4 Beauty Skin Treatments (4 in 1) en hopelijk tot ziens.

Groetjes,

Marion Verdiesen

AANMELDEN

.

Ja, ik meld me aan voor de 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1)
Locatie: Klarenbeek
Investering: € 155,- (excl. BTW)