Docenten

Ons team

We zijn trots op ons team van ervaren, kundige en bevlogen docenten!

In onze workshops, cursussen of opleiding leren zij je om op een veilige en doeltreffende manier de essentiële oliën toe te passen.

Docenten

Stichting Wellness en Aromatherapie Ellen Wagenaar

Ellen Wagenaar - Aromatherapeut

Ellen Wagenaar is één van de meest ervaren aromatherapeuten van Nederland. Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in allerlei andere therapieën en massages waaronder ook edelsteenmassage.

Stichting Wellness en Aromatherapie Harmen Rijpkema

Harmen Rijpkema - Aromatherapeut

Harmen Rijpkema heeft een academische achtergrond in culturele en medische antropologie.

Stichting Wellness en Aromatherapie Jessy Jansen Opleidingsdocent

Jessy Jansen - Integraal Reflexzone en Massagetherapeut

Jessy Jansen heeft reeds tien jaar een Holistische Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid & Geluk. Ze werkt fulltime als bevlogen en deskundig Integraal Reflexzone en Massagetherapeut, en is initiator van het HartVerwennendWeekend. Na haar studie aan de UvA waar zij Didactiek voor Hoger Onderwijs studeerde is zij inmiddels als docent aan meerdere opleidingsinstituten verbonden.

Jessy is een veelzijdige, professionele, hartelijke en creatieve vrouw die helder kan communiceren. Zij is als geen ander in staat een veilige en tegelijkertijd een uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij cursisten gestuurd worden waar het zinvol is en losgelaten waar het mogelijk is.

wil je ook aromatherapie expert worden?

 

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

12 online lessen en 7 Aromabeleefdagen in één jaar.

Tijdens de aromatherapie jaaropleiding krijg je toegang tot onze online Academie waar iedere maand een nieuwe online-les voor je klaar staat met gemiddeld 3 lesvideo’s, een PowerPoint presentatie, een Prezi presentatie van de videoles, recepten en huiswerkopdrachten. Deze lessen kun je ook na afloop van de opleiding terugkijken wanneer je maar wilt. Zo beschik je altijd over een digitale bibliotheek aan waardevolle informatie over aromatherapie.

Wat vinden cursisten

Echt fantastisch!! Ik heb genoten van iedere minuut en dat komt door het enthousiasme en de kennis en kunde van Ellen. Ik vond het prettig dat er gewerkt werd met een presentatie en informatie boekje, maar het mooiste waren de verhalen en informatie er omheen….iedere vraag werd serieus genomen en duidelijk uitgelegd. Ik had meteen vanaf de eerste dag het gevoel dat ik er iets mee kan en dat vind ik uniek!

Dank voor deze mooie dag & jullie gaan me zeker terug zien.

Lisanne Jansen

Deelneemster Aromatherapie cursus

Stichting Wellness en Aromatherapie Boek Eetbare Schoonheid