DE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING.

IN 2022 BEN JIJ EEN AROMATHERAPIE-EXPERT

DE VERNIEUWDE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING


Ben je geïnteresseerd in aromatherapie en wil je meer kennis over de essentiële oliën opdoen, zodat jij als expert veilig
met deze oliën kunt gaan werken?

Wil je leren hoe je essentiële oliën therapeutisch kunt gebruiken in je praktijk, je werk, je privéleven, zodat je anderen
en jezelf kunt helpen? 

Dan is deze professionele jaaropleiding helemaal geschikt voor je. En tot dinsdag 31 augustus a.s. hebben wij een exclusief
aanbod voor iedere nieuwe deelnemer.

SCHRIJF JE NU IN EN ONTVANG EEN GRATIS KOOKWORKSHOP
+ DE AROMATHERAPIE BASISCURSUS CADEAU!

actie geldig tot DINSDAG 31 AUGUSTUS 2021

Als je je aanmeld voor de Aromatherapie jaaropleiding die begin september van start gaat zitten er nogal een aantal maanden tussen. We kunnen ons voorstellen dat je gelijk al aan de gang wilt met de aromatherapie. Daarom krijg je als overbrugging de Aromatherapie Basiscursus (Pakket 1) er geheel gratis bij! Zo kun je met de videolessen van deze cursus al veel leren en in de praktijk brengen en heb je een fantastische warming up gehad als je start met de jaaropleiding.
Tevens krijg je een kookworkshop cadeau: koken met essentiële oliën en hydrolaten. Daar kun je hieronder meer informatie over vinden.

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

12 online lessen en 7 live Aromabeleefdagen in 1 jaar.

Tijdens de aromatherapie jaaropleiding krijg je toegang tot onze online Academie waar iedere maand een nieuwe online-les voor je klaar staat met gemiddeld 3 lesvideo’s, een PowerPoint presentatie, een Prezi presentatie van de videoles, recepten en huiswerkopdrachten. Deze lessen kun je ook na afloop van de opleiding terugkijken wanneer je maar wilt. Zo beschik je altijd over een digitale bibliotheek aan waardevolle informatie over aromatherapie.
Ook kom je tijdens deze opleiding 7 keer op locatie samen met jouw lesgroep. Dit noemen we de Aromabeleefdagen. Tijdens deze Aromabeleefdagen gaan we samen aan het werk met de oliën, we gaan de theorie van de videolessen in praktijk  brengen. Ervaren en beleven. Je krijgt diverse cursusmappen/syllabi en een aroma leerpakket plus goede begeleiding door ervaren aromatherapie docenten.

VOLG HIER EEN GRATIS LES!

Bekijk hieronder één van de vele lesvideo’s van de jaaropleiding om een indruk te krijgen van de online theorielessen.

Ellen Wagenaar behandeld hier het onderwerp; ‘Luchtwegen & Aromatherapie’

TRANSFORMEER HET LEVEN VAN JE CLIËNTEN, JEZELF EN JE NAASTEN.

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In de video vertelt ze ver hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat je allemaal in de geheel vernieuwde Aromatherapie jaaropleiding krijgt en kunt verwachten.

SCHRIJF JE NU IN EN ONTVANG twee FANTASTISCHe WELKOMSTCADEAUs!

actie geldig tot DINSDAG 31 AUGUSTUS 2021

NU GRATIS BIJ INSCHRIJVING Een workshop koken met essentiële oliën & HYDROLATEN

door Willemien Bouman.

Datum: VRIJDAG 24 SEPTEMBER 2021 – 09.30 UUR TOT 13.30 UUR
Thema: HERFST IN AANTOCHT
Locatie: “Proeflokaal natuurlijk eten” van Willemien W’eetwaar in Culemborg.

Met de vakantie in het vooruitzicht en de langste dag achter ons gelaten zien we de natuur veranderen. De bloemen en bloesems zetten zich om in zaad en vruchten. In de herfst is het de uitgelezen periode om de “vruchten” te plukken uit de natuur en te oogsten voor de winter. In een Masterclass koken komend najaar, zal Willemien je begeleiden bij het maken van talloze lekkernijen, waarin de toepassing van verse en gedroogde kruiden. Natuurlijk zullen de zaden, herfstvruchten en herfstgroenten in de receptuur niet ontbreken. We werken in deze workshop met producten van het seizoen; biologisch geteelde ingrediënten en verrassende recepten, die ook jij eenvoudig thuis kunt voorbereiden en maken.

De toepassing van essentiële olie en hydrolaten in receptuur komt in deze workshop uitvoerig aan de orde. Met de creatieve recepten, puur, traditioneel bereid en zonder toevoegingen van niet natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen kun je je tijdens deze kookactiviteit zowel lichamelijk als geestelijk
voeden!

Ook de tips, hoe je gerechten aantrekkelijk te presenteren, zullen niet ontbreken.
Loop het water je nu al in de mond? En wil jij al je zintuigen prikkelen ? Twijfel dan niet en doe mee!

Bij deze workshop zit inbegrepen:

Koffie, thee, smaakwaters, bijpassende hapjes, receptuur, ingrediënten, kookschort en verpakkingsmateriaal om je eigen foodybag samen te stellen, die je mee naar huis neemt.

Willemien Bouman is een gepassioneerde voedingskundige.

Als jong  meisje stond ik al graag in de potten en pannen te roeren van de keuken in ons ouderlijk huis. Na mijn middelbare school was de keuze dan ook snel gemaakt om een gespecialiseerde opleiding te volgen; Voeding en Diëtetiek met de studierichting Voeding en Management. Deze opleiding voedde mijn honger naar kennis over voeding, levensmiddelenleer, bereidingstechnieken, praktische toepassingen en de werking van ons menselijk lichaam en welbevinden.

De ervaring in de praktijk heb ik opgedaan door een eigen winkel  te starten in 2002; Willemien eetwaar. De voedingsspecialiteitenwinkel waar je terecht kon voor de lekkerste ingrediënten, receptentips, kookactiviteiten, aanschuiven in de openkeuken en inspiratie op doen  voor alles wat met goed, gezond en puur voeden te maken heeft.

Reeds in 2016 ben ik mij verder gaan verdiepen in de kruidenleer, de toepassingen van veel gebruikte kruiden in onze keuken en de medicinale werking daarvan in ons lichaam. Gegrepen door de kracht van planten en onze natuur is de opleiding Aromatherapie een waardevolle aanvulling. De essentiële oliën en hydrolaten zijn inmiddels niet meer uit mijn keuken weg te denken.

Vanaf de zomer 2020 is Willemien W’eetwaar een feit. Met een heus Proeflokaal Natuurlijk eten, is een bijzondere plek ontstaan waar ik mijn enthousiasme en kennis, met liefde voor het vak, wil delen en jou te kunnen inspireren.

Warme groet, Willemien

www.willemien-eetwaar.nl

dit exclusieve aanbod loopt af over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

In SEPTEMBER & OKTOBER 2021 GAAN we weer STARTEN met de jaaropleiding op diverse dagen  

WIL JE MEER WETEN OVER DE JAAROPLEIDING?

Klik dan hieronder door naar de informatiepagina.

Hier vind je nog meer belangrijke details zoals o.a.:

  • overzicht van alle data en locaties
  • prijzen en betaalmogelijkheden
  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • reacties van deelnemers