Oncologie Massage

Niemand kan zonder aanraking. Liefdevol aanraken kan je ondersteunen om helemaal aanwezig te zijn in je lichaam en contact te blijven houden met je lichaam.

Duur:
3 dagen

Locatie:
Klarenbeek

Docent:
Jessy Jansen

Wanneer: op aanvraag

Tijden:
Van 10.30 uur tot 16.30 uur

Niemand kan zonder aanraking. Liefdevol aanraken kan je ondersteunen om helemaal aanwezig te zijn in je lichaam en contact te blijven houden met je lichaam.

Dit kan extra belangrijk zijn als je ziek bent. De meeste aanraking in een ziekteproces is medisch. Onderzoeken, pijn, ongemakkelijkheid zijn allemaal aspecten die je tegenkomt en zijn meestal niet prettig.

Het gevolg daarvan kan zijn dat je je lichaam alleen nog associeert met je ziekte en pijn in plaats van met een lichaam waar je je prettig in voelt.

Een massage kan je weer op een andere, fijne manier je lichaam laten ervaren en je voor even een moment van ontspanning en warmte geven.

‘Nobody is untouchable’.

Tijdens de cursus leer je:

De cursus bestaat uit 3 dagen:

Dag 1: introductie, kennismaking, werking van het immuunsysteem, conventionele (kanker) behandeling van kanker, de fascia, massagetechnieken, praktijk.
Dag 2: kanker en pijn, voeding en suppletie, oncogenesis en metastasen, voor jezelf zorgen, effecten van massage, praktijk.
Dag 3: behandelen littekenweefsel, quest for life, contra-indicaties, intake, farmacologie, praktijk.Terugblik en ‘taking it home’ sessie.
Inclusief reader, artikelen over wetenschappelijk onderzoek en intakeformulier.

Investering:

€ 450,00
(exclusief btw, incl. koffie, thee, lunch syllabus)

Dieetwensen of allergieën:
Bij allergieën en diëten graag eigen lunch meenemen voor de zekerheid.

 

AANMELDEN

 

Als het aanmelden niet lukt, stuur ons dan een mailtje.

Ja, ik meld me aan voor de Oncologie massage en wil deze graag in één keer betalen
Locatie: Klarenbeek

Ja, ik meld me aan voor de Oncologie massage en wil deze graag in 3 termijnen betalen.
Locatie: Klarenbeek