LIVE TRAININGSDAG: 4 beauty skin treatments

MAANDAG 7 MAART 2022 A.S. – KLARENBEEK – APELDOORN

VAN WORKSHOP NAAR EEN GEHEEL VERNIEUWDE CURSUS!

 

De live traingsdag: 4 Beauty Skin Treatments is de ideale manier om Aromatherapie toe te gaan passen in je schoonheids- of massagepraktijk en voegt een totaal nieuwe beleving toe voor je klanten. Wil je in 2022 iets unieks toevoegen aan je diensten? Dan is deze training een waardevolle investering die je snel hebt terugverdiend.

pas AROMATHERAPIE DIRECT PROFESSIONEEL toe met deze unieke behandeling.

Tijdens deze trainingsdag leer je om Aromatherapie toe te gaan passen in je schoonheids- of massagepraktijk en ga je er zelf direct mee aan de slag en ervaar je ook deze mooie behandeling. De training wordt gegeven door Andel Schoof die gespecialiseerd is in het mengen van de producten en in het geven van vele soorten massages. Je gaat na deze praktijkdag zelfverzekerd en ontspannen naar huis met veel inspiratie over hoe je de behandeling in je praktijk of salon gaat toepassen.

Deze trainingsdag is een live trainingsdag behorende bij onze online cursus:  4 Beauty Skin Treatments. Dit is de ideale cursus om Aromatherapie toe te gaan passen in je schoonheids- of massagepraktijk en voegt een totaal nieuwe beleving toe voor je klanten. Wil je in 2022 iets unieks toevoegen aan je diensten? Dan is deze cursus een waardevolle investering die je snel hebt terugverdiend.

Wij werken met 100% natuurlijke producten van o.a. Chi Essential Cosmetics en Shia & Silk.

De cursus 4 Beauty Skin Treatments bestaat uit een behandeling met roos, lavendel of happiness. Een peeling met honing en zijdecocons. Massages met penselen, olie/serum, edelstenen, Shia & Silk stempels (warme gel van chiazaadjes). En een masker van chiazaadjes & hydrolaat.

Let op dit is alleen de losse trainingsdag. Wil je ook toegang tot de online cursus dan moet deze los aangekocht worden.
Klik hier voor meer informatie over de online cursus.

ELLEN WAGENAAR over de cursus: 4 beauty skin treatments

Ellen is al 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie, schoonheidsspecialiste en heeft al ruim 35 jaar ervaring met natuurlijke huidverzorging Aromatherapie.
De 4 Beauty Skin Treatments is haar lievelingscursus en deelnemers die in het verleden al de ééndaagse workshop bij haar hebben gevolgd snappen waarom. In deze video geeft ze een korte toelichting hoe de behandeling is ontstaan en hoe de cursus is opgebouwd.

 De Unieke beleving met pure producten voor iedereen

Geslapen als een “roosje”; wakker geworden met een “happy” gevoel, en geïnspireerd aan deze nieuwe dag begonnen. Jouw gastvrijheid en professionaliteit zijn een weldaad, en hebben m.i. een perfecte indruk gegeven hoe “wellness” in combinatie met aromatherapie eruit ziet.

Nogmaals hartelijk dank voor de training 4 Beauty Skin Treatments (4 in 1) en hopelijk tot ziens.

Groetjes,

Marion Verdiesen

DOE JE MEE op 3 januari a.s.?

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie, schoonheidsspecialiste en heeft al ruim 35 jaar ervaring met Aromatherapie. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In deze video vertelt ze ver hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat Aromatherapie allemaal kan betekenen voor jezelf, jouw naasten en natuurlijk jouw klanten.