Bergamot reis

Proef en ervaar de Mediterrane sfeer en ga mee met de Aromatherapie Bergamotreis. We vertrekken naar Calabrië in Zuid Italië en keren, na een week, met een rugzak vol ervaringen en geur belevenissen weer terug naar Nederland. 

De studiereis van 2024 is VOL. Wel is het mogelijk alvast een plekje te reserveren voor volgend jaar (2025).

Duur:
7 dagen (6 nachten)

Locatie:
Calabrië – Zuid italië

Docenten:
Harmen Rijpkema & Ellen Wagenaar

 

Wanneer:
4 januari tot 10 januari 2025

 

Prijs:
1250 euro (ex. btw.) exclusief vliegreis

 

 Wat gaan we allemaal doen?

We overnachtingen samen op de bergamot boerderij en van daaruit vinden alle excursies en workshops plaats.

Natuurlijk gaan we biologische bergamotvruchten plukken en we volgen diverse bergamot workshops zowel aromatherapie als culinaire workshops. We brengen een bezoek aan een bergamotvruchten perserij om te zien hoe de bergamotolie gemaakt wordt. Ook bezoeken we een ander bedrijf.

Op het programma staan ook culturele excursies, wandelingen en natuurlijk heerlijk Italiaans eten. In Italië hebben we de hele week een gids/reisleidster bij ons die vloeiend Italiaans en Nederlands spreekt. Zo kunnen we optimaal genieten en leren van onze reis. 

 

Voor meer inspiratie en om alvast in de stemming te komen is het een goed idee om de video op Youtube te bekijken die van een bergamotreis is gemaakt.

De studiereis van 2024 is VOL. Wel is het mogelijk alvast een plekje te reserveren voor volgend jaar (2025). Vul hieronder het formulier in:

 

Heb je interesse? Stuur ons een bericht.

6 + 1 =

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X