Opleidingen

Stichting Wellness en Aromatherapie Opleidingen

Aromatherapie JAAROpleiding

Word aromatherapie expert met deze mooie Aromatherapie jaaropleiding! Boordevol informatie, producten en lesvideo's op onze online academie.

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt! 12 online lessen met veel lesvideo's en 7 live Aromabeleefdagen met waardevolle praktijklessen verdeeld over één jaar. 

Master header

AROMATHERAPIE MASTEROPLEIDING

De Aromatherapie Masteropleiding is een vervolg opleiding voor een ieder die al een jaar of meerdere jaren een Aromatherapie opleiding hebben gevolgd. In de Masteropleiding staat de therapeutische verdieping met de oliën centraal.

De opleiding duurt 6 maanden en de lessen worden verzorgd door Harmen Rijpkema en Ellen Wagenaar.

Aromatherapie MASTERPLUS

De Aromatherapie Masterplus opleiding is de vervolgopleiding van de Master. Hier worden de seizoenen uitgebreid behandeld in combinatie met de bijpassende essentiële oliën. 

Ook deze opleiding is een combinatie van lesvideo's en live lesdagen op locatie.
De opleiding is verdeeld over 4 kwartalen en de lessen worden verzorgd door Harmen Rijpkema en Ellen Wagenaar.

ONLINE Cursussen

Aromatherapie Basiscursus

Je leert in deze fantastische online basiscursus hoe je op een veilige en verantwoorde manier de etherische oliën toe kan passen. Er wordt veel kennis en creativiteit doorgegeven. Het is voor een ieder die meteen aan de slag wil met de aromatherapie in de praktijk.

De Aromatherapie basiscursus was voorheen onze succesvolle live trainingsdag genaamd ‘Aromatherapie in één dag’. Deze cursus is nu in 2021 compleet vernieuwd met online videolessen in combinatie met het optionele productenpakket

Stichting Wellness en Aromatherapie 4 beauty skin treatments

4 BEAUTY SKIN TREATMENTS

Introduceer aromatherapie in je beautysalon! Onze welbekende workshop 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1 ) hebben we omgebouwd tot een compleet vernieuwde cursus!

Deze bestaat nu uit 3 online lessen op onze online-academie met 17 lesvideo’s waarin we je alles laten zien over deze fantastische behandelingen.

Er is een optioneel een uitgebreid productenpakket bij te bestellen waarmee je meteen mee aan de gang kunt in je praktijk.

Stichting Wellness en Aromatherapie 4 beauty skin treatments

AROMATHERAPIE LENTE ZOMER CURSUS

Maak kennis met aromatherapie in deze gratis online cursus!
In de lesvideo’s geeft Ellen jou waardevolle tips en adviezen voor diverse ongemakken zoals hooikoorts en eczeem maar ook hoe je deze mooie warme maanden lekker ontspannen doorkomt.

Ook laat Ellen zien hoe je diverse producten kunt maken, met elkaar mengt en welke materialen en ingrediënten ze hiervoor gebruikt. 

TRAININGSDAGEN

4 in 1 BEAUTY SKIN TREATMENTS

Tijdens deze trainingsdag leer je  Aromatherapie toe te gaan passen in bijv. je schoonheids- of massagepraktijk en ga je er direct mee aan de slag en ervaar je zelf ook deze mooie behandeling.

Dit is een live trainingsdag behorende bij onze online cursus:  4 Beauty Skin Treatments.
De eerstvolgende trainingsdag is op zaterdag 16 juli 2022.

Klik hieronder voor meer informatie.

Stichting Wellness en Aromatherapie Ebook