Cursus Versterk je Immuunsysteem

Krijg het antwoord op een veel gestelde vraag: hoe kun je het immuunsysteem op een natuurlijke manier versterken?

In deze online mini training leer je wat aromatherapie kan betekenen en welke essentiële oliën geschikt zijn. Ellen deelt in de video’s haar beste recepten voor het immuunsysteem. Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

Leer het immuunsysteem op een natuurlijke manier te versterken

Over het immuunsysteem

Heb je regelmatig last van een verkoudheid, vermoeidheid of spijsverteringsproblemen? Dat zou kunnen wijzen op een verzwakt immuunsysteem. De luchtweginfectie die het meest voorkomt is de verkoudheid, met symptomen zoals een verstopte neus of loopneus, keelpijn, hoesten en soms koorts.

Een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven. Het immuunsysteem is jouw verdedigingsmechanisme tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en schimmels. Een sterke weerstand kan helpen voorkomen dat je ziek wordt. Als je toch ziek wordt dan helpt een sterk immuunsysteem om sneller te herstellen.

Minicursus Versterk je Immuunsysteem

Wat leer je in deze online training?

Een verzwakt immuunsysteem en klachten zoals luchtwegproblemen kun je op een natuurlijke manier verzachten en soms zelfs (deels) voorkomen. In deze online mini training leer je wat aromatherapie kan betekenen en welke essentiële oliën geschikt zijn. Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema delen in de video’s en de receptengids de beste tips en recepten om het immuunsysteem te versterken.

Je leert o.a. een huidolie en badolie maken om jouw immuunsysteem te versterken. Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

Wat is inclusief in deze cursus?

De prijs van de online training is €22,- ex.btw. Na betaling krijg je direct toegang tot de online academie met:

 

  • Totaal 25 minuten aan videomateriaal met aromatherapeuten Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema
  • Een downloadbare receptengids
  • Een lijst met aanbevolen essentiële oliën, natuurlijke ingrediënten en producten
Immuunsysteem Receptengids
Ellen Wagenaar en Harmen Rijpkema spreken over aromathearpie en het immuunsysteem

MAAK KENNIS MET ELLEN WAGENAAR

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is de oprichtster van Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt samen met haar team de opleidingen, cursussen en trainingsdagen. Bekijk de agenda voor alle aankomende trainingen.

Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden. Ellen wil iedereen mee laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren, ieder met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze anderen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie. Al haar kennis is gebundeld in de eenjarige Aromatherapie Jaaropleiding.

Deze Eczeem cursus is zeer waardevol voor zowel beginners als gevorderden in de aromatherapie om aan deel te nemen.

Stichting Wellness en Aromatherapie Ebook

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X