De aromatherapie opleiding

Onze ervaren docenten Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema begeleiden je op weg naar het worden van een bekwame aromatherapeut. Transformeer het leven van je cliënten, jezelf en de mensen om je heen.
Ja, ik wil meer info!

De aromatherapie opleiding

Onze ervaren docenten Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema begeleiden je op weg naar het worden van een bekwame aromatherapeut. Transformeer het leven van je cliënten, jezelf en de mensen om je heen.
Ja, ik wil meer info!

Ben je gefascineerd door aromatherapie?

Wil je daarom jouw kennis over essentiële oliën verdiepen en aromatherapeut worden? Dan is onze praktische aromatherapie jaaropleiding perfect voor jou!

Onze ervaren docenten Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema begeleiden je op weg naar het worden van een bekwame aromatherapeut. Transformeer het leven van je cliënten, jezelf en de mensen om je heen. Samen met een groep medestudenten ga je jouw kennis en passie voor het vak met veel plezier laten groeien. Goede basiskennis, praktijk, beleving, creativiteit en wellness staan in de opleiding centraal.

De professionele jaaropleiding is V&VN en KTNO geaccrediteerd en wordt afgesloten met een eindopdracht en certificaat.

Onze leslocaties zijn in Klarenbeek, Dongen, Lutjebroek of online bij jou thuis.

Of volg eerst een gratis proefles.

Waarom aromatherapeut worden?

Hoe zou het voor je zijn als je de lichamelijke, mentale en emotionele klachten of ongemakken van je cliënten en omgeving op een natuurlijke manier kunt ondersteunen?

Met aromatherapie kun je een veilige en effectieve ondersteuning bieden bij klachten, ongemakken, problemen, spanningen, stress of huidproblemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze wonderbaarlijke oliën werken op je fysieke lichaam, mentaal welzijn, emoties en je hormonale balans. Essentiële oliën kunnen het leven van je klanten, omgeving en dat van jezelf transformeren.

Sea Wellness

Praktische informatie

De fysieke jaaropleiding & online opleiding

Vanaf het moment van aanmelden krijg je direct toegang tot de online academie. Hier vind je de 12 online lessen met lesvideo’s, presentaties, downloads, recepten en huiswerk. De online lessen zijn een digitale bibliotheek en blijven altijd beschikbaar.

Bij het aanmelden heb je twee opties: de opleiding van een jaar met fysieke bijeenkomsten óf een volledig online cursus met live sessies via zoom.

De fysieke jaaropleiding bestaat uit de 12 online lessen en 7 aromabeleefdagen in 1 jaar. Tijdens deze opleiding kom je 7 keer op locatie samen met jouw lesgroep. Dit noemen we de Aromabeleefdagen. Tijdens deze Aromabeleefdagen gaan we samen aan het werk met essentiële oliën en brengen de theorie van de videolessen in praktijk. We gaan samen de aromatherapie ervaren en beleven. We streven naar een mooie mix van theorie en praktijk. Op elke Aromabeleefdag maken we aromatische producten en leer je een goede kwaliteit essentiële oliën te herkennen.

De online opleiding bestaat uit dezelfde 12 online lessen op de online academie en 6 live sessies via Zoom. Binnen 6 maanden ben je aromatherapeut. Voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om naar onze cursuslocatie te komen, is deze volledige online opleiding geschikt. Dankzij het uitgebreide startpakket (t.w.v. 300,-) met de syllabussen, essentiële oliën, vette plantoliën en andere grondstoffen doe je praktijkervaring op. Je ontvangt samples van 30 essentiële oliën om de neus te trainen. In de live online sessies krijg je les van onze docenten en ga je aan de slag met de producten.

De eindopdracht van beide opleidingen is het maken van een werkstuk: het olieboek. Als jouw olieboek is goedgekeurd ontvang je het aromatherapeut certificaat.

Ben je benieuwd hoe de aromatherapie-opleiding is opgebouwd? In de handige brochure zie je per lesdag wat we gaan doen en wat je gaat leren.

Wat leer je in de aromatherapie opleiding?

De jaaropleiding is gericht op de therapeutische inzet van essentiële oliën.
Je ontvangt een schat aan kennis over onder andere:

✿ Kwaliteit, werking, toepassingen en contra-indicaties
✿ De indeling in (lichaams)systemen
✿ De specialiteit en werking van elke olie
✿ Eerste hulp oliën
✿ Plantenfamilies en oliën
✿ Receptenleer
✿ Aromatische chemie
✿ Etikettenleer
✿ Receptenleer
✿ Aromatherapie en de psyche
✿ Aromatherapie en de luchtwegen
✿ Kompressen en pakkingen
✿ Aromatherapie en huidproblemen
✿ Aromatherapie in de zorg
✿ Aromatherapie en spieren, gewrichten en rugklachten
✿ Hydrolaten, vette plantenoliën, maceraten
✿ Aromatherapie en menstypen
✿ Aromatherapie en het hormoonsysteem
✿ Geurtesten om zuivere essentiële olie te leren herkennen
✿ En nog veel meer!

Wat kun je na de opleiding?

Je Kunt dan als aromatherapeut op een veilige en effectieve manier aromatherapie op therapeutische basis In de praktijk Inzetten.

 • Je kunt producten op maat maken voor jouw cliënten, jezelf en de mensen om je heen.
 • Je hebt een uitgebreide kennis over aromatherapie opgedaan.
 • Je kent de basis spelregels om essentiële oliën veilig en effectief in te zetten en kunt deze spelregels uitleggen aan een collega en/of cliënt
 • Je weet een goede kwaliteit en zuivere essentiële olie te herkennen.
 • Je kent de specialiteiten, therapeutische werking, chemie, werkzame stoffen, eigenschappen en toepassingen van de essentiële oliën.
 • Je kunt de wetenschappelijke onderbouwing van aromatherapie benoemen.
 • Je kent de mogelijkheden en toepassingen van aromatherapie
 • Je weet wanneer, hoe en waarom je hydrolaten, vette plantenoliën en maceraten inzet in de praktijk.
 • Je weet hoe je essentiële oliën therapeutisch inzet in de praktijk, voor de volgende lichaamssystemen: psyche, luchtwegen, huidproblemen, bewegingsapparaat en het hormoonsysteem. Ook weet je wat je kunt doen bij specifieke hulpvragen zoals ontspanning, bij slaapproblemen, pijn en emoties zoals angst en boosheid.
 • Je kunt aromatherapeutische producten op maat maken, passend bij de cliënt en de hulpvraag.
 • Je kunt essentiële oliën in de praktijk toepassen middels de volgende toepassingen: inhalatie, huidverzorging, (hand)massage, (voet)bad, kompressen en pakkingen.
 • Je hebt een gedegen kennis en ervaring met 10 zelfgekozen essentiële oliën door de praktijkopdrachten en het maken van de eindopdracht: het olieboek.

Na afronding van de opleiding kun je doorstromen naar de vervolgopleiding. Verdiep jouw kennis verder met de Aromatherapie Master opleidingen 1, 2 en 3.

Geaccrediteerde en professionele Jaaropleiding

De opleiding is op kwaliteit beoordeeld door KTNO en het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN) en wordt officieel erkend als een deskundige opleiding voor zorgprofessionals.

Heb jij een BIG-nummer of een relatienummer van V&VN? Geef dit dan aan ons door. Je krijgt bij afronding van de jaaropleiding 55 officiële accreditatiepunten toegekend binnen deze deskundigheidsgebieden: Oncologie, Complementaire Zorg, Geriatrie-Gerontologie en Dementieverpleegkunde.

De KTNO accrediteert de jaaropleiding voor 300 punten en heeft vastgesteld dat deze voldoet aan de criteria die beroepsverenigingen stellen aan opleidingen.

Volg een gratis Aroma beleefdag!

Of ontdek een gratis proefles online!

Gratis proefles

Kom ervaren hoe de Aroma beleefdagen (praktijkdagen) van de jaaropleiding zijn. Tijdens deze open Aroma Beleefdag gaan we samen aan de slag. Je kunt het die dag vrijblijvend ervaren en beleven, de cursuslocatie komen bekijken en rustig het lesmateriaal inzien. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen aan docente Ellen Wagenaar. Liever een online proefles volgen? Meld je dan hieronder aan.

Gratis online proefles

Laat je gegevens achter en ontvang direct een e-mail met de proefles. Zo krijg je een indruk van de theorielessen in de online academie. Ellen Wagenaar behandelt in deze lesvideo het onderwerp: ‘De natuurlijke aromatische chemie van essentiële oliën’.

Het mooie is dat je gedurende de opleiding de lesvideo’s in de online academie zo vaak kunt terugkijken wanneer je wilt. Handig om lessen te herhalen of iets gericht terug te kijken op onderwerp.

Waarom de opleiding van onze stichting?

✿ Les van experts Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema
✿ De indeling in (lichaams)systemen
✿ Geaccrediteerde opleiding door KTNO en V&VN
✿ Online en flexibel leren op eigen tempo
✿ Focus op kennis, praktijk, beleving, creativiteit en wellness
✿ Persoonlijke aandacht
✿ Productontwikkeling & receptenleer
✿ Onafhankelijk: werken met elk merk is mogelijk
✿ Online academie en kennisbank met 16 uur aan video lesmateriaal
✿ Kennis over de kwaliteit van de oliën en de herkomst
✿ Kleine groepen en een gezellige ambiance

Docenten

Ellen Wagenaar

Ellen is al ruim 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste.

Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops.

Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Ellen schrijft al 15 jaar columns voor diverse vakbladen en ze ontwikkelt nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging en aromatherapie mengsels.

Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

Het grootste deel van haar tijd geeft ze aromatherapie lessen, schrijft ze artikelen en reist ze graag, waarbij ze bezoeken aan bedrijven en plantages brengt.

Harmen Rijpkema

Drs. Harmen Rijpkema is medisch antropoloog, aromatherapeut en auteur van vele artikelen en diverse boeken over aromatherapie.

In 2021 is de 10e druk van het boek Aromecum verschenen. Harmen is ook adviseur bij een Nederlands bedrijf in de aromatherapie op het gebied van wetenschappelijk literatuuronderzoek en productontwikkeling. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in aromatherapie geeft Harmen bij Stichting Wellness en Aromatherapie al jaren les in de aromatherapie jaaropleiding en de master opleidingen. 
Harmen en Ellen kennen elkaar al meer dan 30 jaar en ze vullen elkaar als docent goed aan. Harmen vanuit de wetenschappelijke hoek en Ellen meer vanuit de praktijk.

“Bij Stichting wellness & aromatherapie leer je zo ontzettend veel! Elke opleiding is weer een verdieping. Door de kleinschaligheid voelt het elke keer als een warm bad. Ik voel me geen nummer, er is ruimte voor persoonlijke aandacht en er is een prettige sfeer. Ellen en Harmen zijn professionals, autoriteiten op dit vakgebied. Bereidwillig om te helpen, fijne personen en ze spijkeren hun eigen kennis voortdurend bij. Er wordt gekeken welke mensen in een groep zitten en daar wordt opleiding deels op maat voor gemaakt. Het is mogelijk om met elkaar te sparren, informatie te delen, vragen te stellen.”

“Ik zet de aromatherapie in bij gehandicapten tijdens een massage, aromastreamer, maar ook met gebruik van buik kompressen.”

Aanrader voor iedereen die met oliën wil werken. Je komt erachter dat je wel moet weten wát en hoe je het gebruikt en niet klakkeloos moet gaan smeren. Ontzettend veel inzichten krijg je door deze opleiding. Ellen is aromatherapie, ze weet zo ontzettend veel en brengt het op zo’n liefdevolle manier dat je het snapt en voelt. Ruiken proeven beleven, wat mij betreft een echte aanrader.”

“Ik voel me geen nummer, er is ruimte voor persoonlijke aandacht.” 

“Een leerzame opleiding waarin ik meer verdieping over de werking en toepassing van aromatherapie heb geleerd.”

“Wat een prachtige en fijne ontmoetingen met passievolle medecursisten.”

“In eerste instantie ben ik de opleiding gaan doen om mijn eigen massageolie te maken. Na de eerst les was ik aangenaam verbaasd over de mogelijkheden en inzetbaarheid van etherische oliën. Elke les was geweldig, de locatie is prachtig, de groep was heel leuk en de lessen van Ellen waren fantastisch! Mijn klanten maar ook collega’s vragen nu al: “Wies, heb je hier ook een olietje voor?”. Ik zet de oliën in voor heel veel klachten maar ook bij massages.”

“Ellen en Harmen houden hun kennis bij, dit merk je aan alles. Hun persoonlijkheid in combinatie met de uitgebreide kennis en kunde van de docenten maken dat ik voor Stichting wellness & aromatherapie heb gekozen. Ellen en Harmen ademen aromatherapie, ze dragen dit uit in alles wat ze doen en zijn.”

Voor wie is de jaaropleiding geschikt?

R

Voor starters in de aromatherapie is de jaaropleiding een eerste stap op weg naar een nieuwe expertise

R

Voor therapeuten & coaches

R

Voor professionals in de wellness branche zoals schoonheidspecialisten, masseurs en pedicures

R

Voor zorg professionals

R

Voor iedereen met een passie voor natuurlijke gezondheid

R

Heb je al ervaring binnen de aromatherapie of heb je al cursussen gevolgd dan kan de jaaropleiding extra verdieping en praktijkervaring geven

Jouw investering in jezelf

Jaaropleiding

N

Online academie: 12 online lessen in de online academie

N

Duur: 12 maanden

N

Sessies: 7 fysieke Aroma beleefdagen op een locatie naar keuze

N
Investering:

 • €1849,- ex. Btw. bij betaling in één keer.
 • €1949,- ex. Btw. bij deelbetaling:
  éénmalig €449 als bevestiging van inschrijving en de rest in 12 maandtermijnen van €125,- via automatische incasso
N

Inclusief 7 syllabussen, uitgereikt op de Aroma beleefdagen

N

Docenten: Ellen Wagenaar, Harmen Rijpkema & gastdocenten indien van toepassing.

N

Certificaat van deelname

N

Inclusief koffie & thee tijdens de live Aroma beleefdagen (excl. Lunch)

N

Een jaar lang 10% extra inkoopkorting bij leverancier Chi Natural Life

N

Tijdelijke aanbieding: inclusief 2 welkomst cadeaus t.w.v. €149,-

Online opleiding

N

Online academie: 12 online lessen in de online academie

N

Duur: 6 maanden

N

Sessies: 6 live online sessies via Zoom

N
Investering:

 • €1699,- ex. Btw. bij betaling in één keer.
 • €1799,- ex. Btw. bij deelbetaling:
  éénmalig €449 als bevestiging van inschrijving en de rest in 6 maandtermijnen van €225,- via automatische incasso
N

Inclusief 6 syllabussen, deze ontvang je per post

N

Inclusief uitgebreid startpakket t.w.v. €300,- met o.a. 30 samples van essentiële oliën, vette plantoliën en alle benodigde grondstoffen en verpakkingen om producten te maken.

N

Docenten: Ellen Wagenaar, Harmen Rijpkema & gastdocenten indien van toepassing.

N

Certificaat van deelname

N

Een jaar lang 10% extra inkoopkorting bij leverancier Chi Natural Life

N

Tijdelijke aanbieding: inclusief 2 welkomst cadeaus t.w.v. €149,-

Welkomstcadeaus

Schrijf je nu in en ontvang deze welkomstcadeaus!  Speciaal voor nieuwe deelnemers aan de aromatherapie opleiding:

1: Online aromatherapie basiscursus t.w.v. € 99,-

Wanneer je je hebt aangemeld voor Aromatherapie jaaropleiding, kunnen we ons voorstellen dat je al gelijk al aan de gang wilt gaan met de aromatherapie. Daarom krijg je de Online Aromatherapie Basiscursus er geheel gratis bij! Zo kun je met de videolessen van deze cursus al veel leren en in de praktijk brengen en heb je een fantastische warming up gehad als je start met de jaaropleiding.

In onze nieuwe aromatherapie basiscursus leer je al meteen hoe aromatherapie vandaag de dag wordt ingezet. Maak tijdens deze uitgebreide online basiscursus kennis met aromatherapie en leer hoe je op een veilige en verantwoorde manier essentiële oliën kunt gebruiken en toepassen.

Na aankoop van de jaaropleiding krijg je direct toegang tot deze online training door in te loggen via de online academie. Heb je de basiscursus al gevolgd? Dan krijg je het aankoopbedrag vergoed.

2: Boek Eetbare Schoonheid t.w.v. 49,95

Ontdek Eetbare Schoonheid: een inspirerend, rijk geïllustreerd receptenboek voor pure verzorging en gezonde voeding, waarbij intens genieten voorop staat. Dit boek gaat over het verzorgen en voeden van je lichaam, vanbinnen en vanbuiten, met geurige natuurlijke huidverzorging en bijzondere, smakelijke, pure gerechten. Geschreven door Ellen Wagenaar (Stichting Wellness en Aromatherapie) en Annemarie Kok (Ziel & Zalig), die twee prachtige onderwerpen samenbrengen: schoonheid en eten!

Startdata

Na jouw aanmelding krijg je direct toegang tot de online academie. Als voorbereiding op een live Aroma Beleefdag of online sessie via Zoom bereid je steeds een tot twee lessen voor, dit wordt per mail gecommuniceerd. In de academie vind je ook presentaties, recepten en huiswerkopdrachten. Na de startdatum is het ook nog mogelijk om in te stappen door een lesdag in een andere groep in te halen, neem dan contact met ons op.

Startdata & leslocatie Klarenbeek (Apeldoorn)

Vrijdag-groep in Klarenbeek 2024-2025:
24 mei, 26 juli, 13 september, 4 oktober en 20 december 2024, 21 februari, 4 april 2025 (nog mogelijk om in te stappen)

Zaterdag-groep in Klarenbeek 2024-2025:
12 oktober en 21 december 2024, 22 februari, 5 april, 24 mei, 5 juli en 13 september 2025

Donderdag groep 2025:
30 januari, 22 mei, 26 juni, 24 juli, 25 september, 27 november 2025 en 22 januari 2026.

Zaterdag groep 2025:
15 februari, 17 mei, 28 juni, 26 juli, 27 september, 1 november 2025 en 24 januari 2026.

Tijd: 
De lesdagen zijn van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie:
Woudweg 106
Deze prachtige locatie in Klarenbeek is gevestigd in het buitengebied. Het leslokaal en de prakijkruimte vind je boven. Met de auto is er een goede verbinding vanaf de snelweg A50 en A1, met de trein bereikbaar vanaf station Klarenbeek.

Startdata & leslocatie Dongen (Tilburg)

Woensdag-groep 2024-2025:
23 oktober en 20 november 2024, 22 januari, 19 maart, 14 mei, 18 juni en 17 september 2025.

Donderdag groep 2025:
15 mei, 12 juni, 10 juli, 28 augustus, 2 oktober, 11 december 2025 en 19 februari 2026.

Tijd: 
De lesdagen zijn van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie:
Natuurlijk Henriëtte, Klein Dongenseweg 81, Dongen
Bij deze locatie staan 3 ha aan kassen met een diversiteit aan biologische teelt van groenten en thee. Buiten is een voedselbos met fruit, kruiden & bloemen. Het leslokaal is boven een grote biologische natuurvoedingswinkel.

Startdata & leslocatie Lutjebroek (Hoorn)

Maandag-groep 2024-2025:
21 oktober en 2 december 2024, 13 januari, 24 februari, 19 mei, 23 juni en 15 september 2025.

Vrijdag groep 2025:
16 mei, 27 juni, 11 juli, 29 augustus,3 oktober, 12 december 2025 en 20 februari 2026.

Tijd: 
De lesdagen zijn van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie:
‘t Keetje, Kadijkweg 65-A, Lutjebroek
De les vindt plaats fruitkwekerij ‘t Keetje in Lutjebroek. Bij deze locatie vind je een fruitkwekerij, zorgboerderij, boerenlandwinkel, lunchroom en een mooie beleeftuin met aromatische kruiden en bloemen. Het leslokaal is boven, je komt er via de winkel of via de lunchroom.

Startdata Online Opleiding

Online zoomsessies van 13.30 – 16.30 uur.
Maximaal 10 personen per groep, vol = vol.

Dinsdag-groep 2024-2025:
17 september, 15 oktober, 5 november, 3 december 2024, 14 januari en 18 februari 2025

Heb je nog vragen?
Wij zijn het snelst te bereiken per email:
support@stichtingwellness.nl

Veelgestelde vragen

Over de jaaropleiding en online opleiding

Is de aromatherapie opleiding geaccrediteerd?

Ja, de aromatherapie jaaropleiding is geaccrediteerd door onderstaande partijen. De accreditatie van de online opleiding is nog in behandeling.

1. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) Een online platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs, met ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg (CAM-zorg). Je krijgt na afronding van de opleiding 300 punten.

2. De opleiding is op kwaliteit beoordeeld door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en wordt officieel erkend als een deskundige opleiding voor zorgprofessionals. Heb jij een BIG-nummer of een relatienummer van V&VN? Geef dit dan aan ons door. Je krijgt bij afronding van de jaaropleiding 55 officiële accreditatiepunten toegekend binnen deze deskundigheidsgebieden: Oncologie, Complementaire Zorg, Geriatrie-Gerontologie en Dementieverpleegkunde.

Kun je de opleiding naast je dagelijkse werk en activiteiten doen?

Ja, dat kan prima. De live lesdagen vinden 7x per jaar plaats en de online zoomsessies zijn 6x in een half jaar. Het huiswerk is in de vorm van een quiz en we moedigen aan om zelf aan de slag te gaan om ervaringen op te doen. Ondertussen werk je aan de eindopdracht: het olieboek. Alle lesvideo’s kun je zo vaak terugkijken, wanneer en zo vaak als je wilt.

Kan ik de aromatherapie opleiding helemaal online volgen?

Ja, we bieden nu ook een volledige online opleiding aan. Deze bestaat uit 6 zoom sessies verdeeld over een half jaar. Je krijgt vooraf een compleet startpakket thuisgestuurd met alles wat je nodig hebt tijdens de lessen.

Kan de opleiding op een andere locatie gegeven worden?

Voor een groep mensen die de jaaropleiding samen wil volgen kan er les op een locatie van voorkeur worden gegeven. In overleg is er veel mogelijk.

Waarom zou ik niet alles wat ik wil weten uit een boek leren?

Natuurlijk kun je veel informatie en kennis in boeken vinden. Maar je mist dan volledig de beleving die wij jou bieden tijdens onze opleidingen en cursussen: alle zintuigen worden aangesproken via geuren, kleuren, voelen, zien, horen. Onze docenten leren je om een goede kwaliteit essentiële olie te herkennen door geurtraining, dit is de basis van een veilig en effectieve manier van werken. Maar je mist dan ook de waardevolle mogelijkheid en kans om jouw specifieke vragen beantwoord te krijgen door experts, de passie en diepgaande kennis van de docenten, de passie die je als groep met elkaar deelt, het zelf maken van recepten en van de groep samen leren. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt de aromatherapie jaaropleiding in termijnen betalen. Kijk hiervoor bij de betaalinformatie op deze pagina.

Zit de lunch inbegrepen?

De lunch is niet inbegrepen, dus graag je eigen lunch meenemen. Koffie en thee is wel inbegrepen.
Bij de locaties Dongen en Lutjebroek is het ook mogelijk om iets lekkers voor de lunch te kopen.

Wat zijn de lestijden?

Voor alle live Aroma Beleefdagen in Klarenbeek, Dongen en Lutjebroek zijn de lestijden van 10.30 tot 16.30 uur.

Voor de zoom-sessies van de online opleiding zijn de lestijden van 13.30 tot 16.30 uur.

Kan ik een gemiste lesdag inhalen?

Als je een aromabeleefdag mist, bieden we de mogelijkheid om de dag in overleg bij een andere groep in te halen. Dit is ook mogelijk via de online opleiding. Stuur ons dan een mail.

De deelnemers van de online opleiding kunnen de les bij een andere online groep inhalen.

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X