Online Cursussen en Opleidingen

Online Aromatherapie Opleiding

Online Aromatherapie Opleiding

Voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om naar onze cursuslocatie te komen, is deze volledige online opleiding geschikt.

Met 12 online lessen en 6 live Zoom sessies in 6 maanden, word je aromatherapeut. Dankzij het uitgebreide Aromatherapie startpakket (t.w.v. 300,-) met de syllabussen, 30 samples van essentiële oliën, vette plantoliën en andere grondstoffen doe je praktijkervaring op. Dit alles onder online begeleiding van docenten Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema.

Training 4 Beauty Skin Treatments

4 BEAUTY SKIN TREATMENTS

Introduceer aromatherapie in je beautysalon! Onze welbekende behandeling 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1 ) is ook als online cursus te volgen!

Deze bestaat nu uit 3 online lessen op onze online-academie met 17 lesvideo’s waarin we je alles laten zien over deze fantastische behandelingen. 
Er is een optioneel een uitgebreid productenpakket bij te bestellen waarmee je meteen mee aan de gang kunt in je praktijk.

Online Aromatherapie Cursus

Aromatherapie Basiscursus

Je leert in deze fantastische online basiscursus hoe je op een veilige en verantwoorde manier de etherische oliën toe kan passen. Er wordt veel kennis en creativiteit doorgegeven. Het is voor een ieder die meteen aan de slag wil met de aromatherapie in de praktijk.

De Aromatherapie basiscursus is de online versie van onze live trainingsdag. Deze basiscursus is compleet vernieuwd met online videolessen in combinatie met het optionele productenpakket.

Online mini-cursus

Cursus hoe kan je eczeem op een natuurlijke manier behandelen

Mini-cursus Eczeem

Krijg het antwoord op een veel gestelde vraag: hoe kan je eczeem op een natuurlijke manier behandelen? Ellen deelt in de video’s haar beste recepten voor een aromatherapie behandeling bij Eczeem met o.a. aloë vera en witte klei.

Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

Cursus over de natuurlijke aanpak bij hoofdpijn en migraine

Mini-cursus Hoofdpijn & MIgraine

De symptomen van hoofdpijn en migraine kun je op een natuurlijke manier verzachten en soms zelfs (deels) voorkomen. Samen met Drs. Harmen Rijpkema leer je van Ellen Wageneer de beste recepten en een aromatherapie behandeling bij hoofdpijn en migraine.

Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

aromatherapie herfst ene winter cursus

Minicursus Versterk je Immuunsysteem

Een verzwakt immuunsysteem en klachten zoals luchtwegproblemen kun je op een natuurlijke manier verzachten. Je leert o.a. een huidolie en badolie maken om jouw immuunsysteem te versterken.

Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

Stichting Wellness en Aromatherapie Ebook