ONLINE Cursussen

Aromatherapie Basiscursus

Je leert in deze fantastische online basiscursus hoe je op een veilige en verantwoorde manier de etherische oliën toe kan passen. Er wordt veel kennis en creativiteit doorgegeven. Het is voor een ieder die meteen aan de slag wil met de aromatherapie in de praktijk.

De Aromatherapie basiscursus is de online versie van onze live trainingsdag. Deze basiscursus is compleet vernieuwd met online videolessen in combinatie met het optionele productenpakket.

Stichting Wellness en Aromatherapie 4 beauty skin treatments

4 BEAUTY SKIN TREATMENTS

Introduceer aromatherapie in je beautysalon! Onze welbekende behandeling 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1 ) is ook als online cursus te volgen!

Deze bestaat nu uit 3 online lessen op onze online-academie met 17 lesvideo’s waarin we je alles laten zien over deze fantastische behandelingen. 
Er is een optioneel een uitgebreid productenpakket bij te bestellen waarmee je meteen mee aan de gang kunt in je praktijk.

 

Online mini-cursus

Mini-cursus Eczeem

Krijg het antwoord op een veel gestelde vraag: hoe kan je eczeem op een natuurlijke manier behandelen?
In deze online mini training leer je wat aromatherapie kan betekenen en welke essentiële oliën geschikt zijn. Ellen deelt in de video’s haar beste recepten voor een aromatherapie behandeling bij Eczeem met o.a. aloë vera en witte klei.

Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

Mini-cursus Hoofdpijn & MIgraine

De symptomen van hoofdpijn en migraine kun je op een natuurlijke manier verzachten en soms zelfs (deels) voorkomen. Samen met Drs. Harmen Rijpkema leer je van Ellen Wageneer de beste recepten en een aromatherapie behandeling bij hoofdpijn en migraine.

Deze cursus bestaat uit 25 minuten videomateriaal en een receptengids.

aromatherapie herfst ene winter cursus

HERFST & WINTER cURSUS

In de herfst en winter krijgt het lichaam te maken met diverse ongemakken. Wil jij leren hoe je onder andere een heerlijke gezichtscrème, winterscrub of voetenboter maakt? Heb jij last van verkoudheid of hoofdpijn en wil je dit verlichten met producten waar essentiële oliën in zitten? 

Voor 11 euro doe je mee en leer je in 9 lesvideo's de beste tips en recepten voor deze periode. Ook krijg je na aanmelding een waardebon van 11 euro om te besteden aan alle (online) trainingen.

Stichting Wellness en Aromatherapie Ebook