Aromatische zeep maken

Leer om op ambachtelijke wijze zeep te maken met essentiële oliën.

Een prachtig uitziend en heerlijk ruikend stuk natuurlijke zeep in je douche of op je wastafel. En dan ook nog eentje die je zelf hebt gemaakt! Wil jij dat ook?

;

Wat ga je leren?

 

Je leert over de natuurlijke ingrediënten waar we mee gaan werken en wat deze zo voedend en verzorgend maken voor je huid. Met fijne geuren van verschillende essentiële oliën en met mooie natuurlijke kleurpoeders maak jij je zeep helemaal naar jouw eigen smaak.

Je maakt tijdens de workshop een lang en groot stuk zeep. Deze neem je na afloop mee naar huis.

✿ Maak zelf een groot stuk aromatische zeep
✿ Combineer de zeep met essentiële oliën
✿ Deze training is in de middag: van 13.30 tot 16.30 uur
✿ Prijs: 88 euro ex.btw.

Over de docent

mAAIKE vONDER

Maaike is aromatherapeut en Ayurveda coach en breng deze twee passies over in verschillende workshops. Samen producten maken om lekker in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk, dat is voor Maaike het doel van elke workshop. Lekker in je hoofd én lekker in je huid.
Ze bekijkt essentiële oliën en mensen met al hun eigenschappen en kwaliteiten door een Ayurvedische bril. De juiste oliën inzetten bij bepaalde stemmingen en hiermee heerlijke geurblends maken is haar kwaliteit.

Maaike wil mensen niet alleen laten genieten van haar eigen gemaakte producten, maar wil iedereen ook laten ervaren hoe leuk het is om je eigen verzorgingsproducten te kunnen maken!

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X