AROMATHERAPIE LENTE & ZOMERCURSUS

Maak kennis met aromatherapie in deze gratis online cursus! In de lesvideo’s geeft Ellen jou waardevolle tips en adviezen voor de lente en de zomer.

Het delen van kennis over aromatherapie is Ellen’s grote passie. Daarom heeft ze al haar  favoriete recepten voor dit seizoen verzameld in deze cursus. Ze laat je zien hoe je een heerlijk zomermasker, lippenbalsem en een roomspray maakt.

Ook leer je wat je kunt doen bij typische zomerklachten, zoals hooikoorts of insectenbeten. Deze gratis cursus is dus waardevol voor zowel beginners als gevorderden in de aromatherapie. 

Na registratie krijg je elke dag een lesvideo in jouw mailbox. In totaal ontvang je maar liefst 13 inspirerende en waardevolle lesvideo’s.

DOE GRATIS MEE EN pas AROMATHERAPIE DIRECT PROFESSIONEEL toe met deze GRATIS CURSUS 

13+ VIDEO’S MET TIPS, ADVIEzen + DIVERSE PRODUCTEN EN RECEPTEN

De online cursus Aromatherapie in Lente & Zomer is de ultieme manier om gratis tips, adviezen en recepten te ontvangen van de zeer ervaren aromatherapeut Ellen Wagenaar. Je leert om met verschillende producten en essentiële oliën niet alleen om het lichaam te laten ontspannen, ook creëer je een heerlijk geur voor in je leefomgeving. 

Dus wil jij leren hoe je zelf producten voor de zomer maakt? Wil jij zomerkwaaltjes verlichten met essentiële oliën, op een effectieve en veilige manier? 

Registreer je dan nu gratis voor onze gratis online cursus en krijg direct  per mail toegang tot vele inspirerende en waardevolle lesvideo’s. Doe je mee?

MAAK KENNIS MET ELLEN WAGENAAR

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is de oprichtster van Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt samen met haar team de opleidingen, cursussen en trainingsdagen.

Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden. Ellen wil iedereen mee laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren, ieder met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze anderen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

Deze gratis cursus is zeer waardevol voor zowel beginners als gevorderden in de aromatherapie om aan deel te nemen.

DOE JE MEE?

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X