Docenten

Ellen Wagenaar is één van de meest ervaren aromatherapeuten van Nederland. Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in allerlei andere therapieën en massages waaronder ook edelsteenmassage.

Ellen Wagenaar

Aromatherapeut

Harmen Rijpkema heeft een academische achtergrond in culturele en medische antropologie.

Harmen Rijpkema

Aromatherapeut

Jessy Jansen heeft reeds tien jaar een Holistische Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid & Geluk. Ze werkt fulltime als bevlogen en deskundig Integraal Reflexzone en Massagetherapeut, en is initiator van het HartVerwennendWeekend. Na haar studie aan de UvA waar zij Didactiek voor Hoger Onderwijs studeerde is zij inmiddels als docent aan meerdere opleidingsinstituten verbonden.

Jessy is een veelzijdige, professionele, hartelijke en creatieve vrouw die helder kan communiceren. Zij is als geen ander in staat een veilige en tegelijkertijd een uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij cursisten gestuurd worden waar het zinvol is en losgelaten waar het mogelijk is.

Jessy Jansen

Integraal Reflexzone en Massagetherapeut

Maak kennis met de aromatherapie

Onze passie voor aromatherapie delen we graag ook met jou. In dit e-book geeft Ellen Wagenaar een uitleg van 10 essentiële oliën en recepten om zelf fijne oliën te maken, om bijvoorbeeld te gebruiken bij verkoudheid, faalangst en slapeloosheid.