Docenten

Ellen Wagenaar is één van de meest ervaren aromatherapeuten van Nederland. Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in allerlei andere therapieën en massages waaronder ook edelsteenmassage.

Ellen Wagenaar

Aromatherapeut

Harmen Rijpkema heeft een academische achtergrond in culturele en medische antropologie.

Harmen Rijpkema

Aromatherapeut

Jessy Jansen heeft reeds tien jaar een Holistische Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid & Geluk. Ze werkt fulltime als bevlogen en deskundig Integraal Reflexzone en Massagetherapeut, en is initiator van het HartVerwennendWeekend. Na haar studie aan de UvA waar zij Didactiek voor Hoger Onderwijs studeerde is zij inmiddels als docent aan meerdere opleidingsinstituten verbonden.

Jessy is een veelzijdige, professionele, hartelijke en creatieve vrouw die helder kan communiceren. Zij is als geen ander in staat een veilige en tegelijkertijd een uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij cursisten gestuurd worden waar het zinvol is en losgelaten waar het mogelijk is.

Jessy Jansen

Integraal Reflexzone en Massagetherapeut

wil je ook aromatherapie expert worden?

In SEPTEMBER & OKTOBER 2021 starten we met DE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING MET nieuwe groepen IN KLARENBEEK EN MOLENSCHOT OP DIVERSE DAGEN!

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

12 online lessen en 7 aromabeleefdagen (praktijkdagen) in één jaar.

Tijdens de aromatherapie jaaropleiding krijg je toegang tot onze online Academie waar iedere maand een nieuwe online-les voor je klaar staat met gemiddeld 3 lesvideo’s, een PowerPoint presentatie, een Prezi presentatie van de videoles, recepten en huiswerkopdrachten. Deze lessen kun je ook na afloop van de opleiding terugkijken wanneer je maar wilt. Zo beschik je altijd over een digitale bibliotheek aan waardevolle informatie over aromatherapie.