Docenten

Ellen Wagenaar is één van de meest ervaren aromatherapeuten van Nederland. Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in allerlei andere therapieën en massages waaronder ook edelsteenmassage.

Ellen Wagenaar

Aromatherapeut

Harmen Rijpkema heeft een academische achtergrond in culturele en medische antropologie.

Harmen Rijpkema

Aromatherapeut

Jessy Jansen heeft reeds tien jaar een Holistische Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid & Geluk. Ze werkt fulltime als bevlogen en deskundig Integraal Reflexzone en Massagetherapeut, en is initiator van het HartVerwennendWeekend. Na haar studie aan de UvA waar zij Didactiek voor Hoger Onderwijs studeerde is zij inmiddels als docent aan meerdere opleidingsinstituten verbonden.

Jessy is een veelzijdige, professionele, hartelijke en creatieve vrouw die helder kan communiceren. Zij is als geen ander in staat een veilige en tegelijkertijd een uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij cursisten gestuurd worden waar het zinvol is en losgelaten waar het mogelijk is.

Jessy Jansen

Integraal Reflexzone en Massagetherapeut

30 september verhuurd aan Rachel o'Brien

 

Invocation of Anger Embodied

In deze Body Process Class van 3 uur leer je een Access Consciousness Body Process om het lichaam te helpen alles los te laten dat niet meer dient. Pijn met ons lichaam is hoe de meesten van ons verbinding maken met ons lichaam, wat als je dat zou kunnen veranderen?

Dit is een uitnodiging om je lichaam en je wezen te verzorgen en te koesteren. Om het verhaal van pijn en ongemak te veranderen, moet je veranderen wat dat verhaal creëert. Wat heb je besloten dat onveranderlijk is met je lichaam?

Deze lessen zijn bedoeld om u uit uw beoordelingsvermogen te leiden, spanning en stress uit uw lichaam te laten ontsnappen, een gevoel van rust en veranderingen op cellulair niveau te brengen.

Rachael x