4 beauty skin treatments

de GEHEEL vernieuwde curSus van stichting wellness & aromatherapie

VAN WORKSHOP NAAR EEN GEHEEL VERNIEUWDE CURSUS!


Onze welbekende workshop 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1 ) hebben we omgebouwd tot een compleet vernieuwde cursus. Deze bestaat uit een live trainingsdag in combinatie met hele mooie lesvideo’s.

Deze bestaat nu uit 3 online lessen op onze online-academie met 17 lesvideo’s waarin we je alles laten zien over deze fantastische behandelingen. En er is een uitgebreid productenpakket toegevoegd waarmee je meteen mee aan de gang kunt in je praktijk. Uiteraard zijn bovenstaande opties te combineren.

De 4 Beauty Skin Treatments is de ideale cursus om Aromatherapie toe te gaan passen in je schoonheids- of massagepraktijk en voegt een totaal nieuwe beleving toe voor je klanten. Wil iets unieks toevoegen aan jouw aanbod? Dan is deze cursus een waardevolle investering die je snel hebt terugverdiend.

pas AROMATHERAPIE DIRECT PROFESSIONEEL toe met deze unieke behandeling. 

3 online lessen MET 17 LESVIDEO’S & uitgebreid PRODUCTENPAKKET

Deze cursus is één van onze favorieten. We hebben van alle onderdelen professionele lesvideo’s laten maken en de uitvoering kun je ook zelf beleven op de praktijkdag met vele soorten massages. In de video’s geeft Ellen Wagenaar uitgebreid uitleg over de behandeling in theorielessen en praktijkvoorbeelden. Ook geeft zij diverse lessen over de ingrediënten en het mengen van de producten voor de behandeling.

Je kunt deze behandeling zelfstandig uitvoeren in de praktijk na het zien van deze duidelijke video’s die op onze online academie staan. We hebben daarbij ook een mooi producten pakket samengesteld waar je meteen mee aan de slag kan in de praktijk. Op deze manier kun je de video’s bestuderen wanneer het jou uitkomt en deze ook altijd weer terugkijken terwijl je de behandeling al direct kunt aanbieden aan je klanten.

Als je het graag zelf wilt beleven kom dan naar de live trainingsdag bij ons op locatie. Tijdens deze trainingsdag ga je zelf aan de slag en ervaar je ook deze mooie behandeling. De workshop wordt gegeven door Andel Schoof die gespecialiseerd is in het mengen van de producten en in het geven van vele soorten massages. Je gaat na deze praktijkdag zelfverzekerd en ontspannen naar huis met veel informatie hoe je de behandeling in je praktijk of salon gaat toepassen. Als je deelnemer bent van de 4 in 1 beauty cursus krijg je automatisch bericht wanneer er trainingsdag wordt gehouden in Klarenbeek.

Wij werken met 100% natuurlijke producten van o.a. Chi Essential Cosmetics en Shia & Silk.

De cursus 4 Beauty Skin Treatments bestaat uit een behandeling met roos, lavendel of happiness. Een peeling met honing en zijdecocons. Massages met penselen, olie/serum, edelstenen, Shia & Silk stempels (warme gel van chiazaadjes). En een masker van chiazaadjes & hydrolaat.

Naast de uitgebreide lessen via de video’s krijg je bij deze cursus een syllabus waar de uitleg in staat met als bonus een stappenplan met alle behandelschema’s.

Tijdelijke aanbieding: je krijgt nu een gratis Live Trainingsdag in Klarenbeek cadeau t.w.v. € 165,- bij aankoop van het productpakket met online training!

ELLEN WAGENAAR over de cursus: 4 beauty skin treatments

Ellen is al 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie, schoonheidsspecialiste en heeft al ruim 35 jaar ervaring met natuurlijke huidverzorging Aromatherapie.
De 4 Beauty Skin Treatments is haar lievelingscursus en deelnemers die in het verleden al de ééndaagse workshop bij haar hebben gevolgd snappen waarom. In deze video geeft ze een korte toelichting hoe de behandeling is ontstaan en hoe de cursus is opgebouwd.

 De Unieke beleving met pure producten voor iedereen

Geslapen als een “roosje”; wakker geworden met een “happy” gevoel, en geïnspireerd aan deze nieuwe dag begonnen. Jouw gastvrijheid en professionaliteit zijn een weldaad, en hebben m.i. een perfecte indruk gegeven hoe “wellness” in combinatie met aromatherapie eruit ziet.

Nogmaals hartelijk dank voor de training 4 Beauty Skin Treatments (4 in 1) en hopelijk tot ziens.

Groetjes,

Marion Verdiesen

Start DEZE CURSUS MET DIT WAARDEVOLLE PRODUCTENPAKKET

Productenpakket bestaat uit:
• 1 x 100 ml cleansing oil roses, 1 x 100 ml cleansing oil lavender en  1 x 100 ml cleansing oil happiness
• 1 x 125 ml skinoil roses, 1 x 125 ml skinoil lavender en 1 x 125 ml skinoil happiness 
• 1 x 150 ml hydrolaat roos, 1 x 150 ml hydrolaat lavendel en 1 x 150 ml hydrolaat oranjebloesem
• 20 stuks zijde cocons
• 2 massage penselen
• 20 stuks shia massage stempels
• 20 stuks shia oogmaskers
• 10 pop-up maskers


(Totale inkoop waarde: €299,29 ex btw)

Dit mooie pakket zal voor je klaar staan op de gratis trainingsdag

Stichting Wellness en Aromatherapie olie

nu gratis live trainingsdag cadeau t.w.v. 165,-

Z

GRATIS LIVE TRAININGSDAG t.w.v. € 165,- in Klarenbeek op een dag naar keuze (bij aankoop pakket 1 & 2)

DOE JE MEE? ER IS KEUZE UIT 2 pakketten OF EEN LOSSE TRAININGSDAG:

Na aanschaf van pakket 1 of 2 krijg je direct toegang tot de academie met de lesvideo’s.

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie, schoonheidsspecialiste en heeft al ruim 35 jaar ervaring met Aromatherapie. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In deze video vertelt ze ver hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat Aromatherapie allemaal kan betekenen voor jezelf, jouw naasten en natuurlijk jouw klanten.

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X