Ayurveda en Aromatherapie

Leer over de samenwerking tussen Ayurveda en essentiële oliën.

Je kent het vast wel: emoties en stemmingen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten en je dag er niet leuker op maken. Je zit te piekeren, je bent snel geïrriteerd, je hebt geen enkele motivatie of moet juist van alles van jezelf. En zo zijn er nog veel meer emoties die je kunnen beheersen. Tijdens deze workshop vertelt Maaike je over de werking van essentiële oliën. En hoe je ze op een simpele manier kunt inzetten bij emotionele onbalans.

;

Wat ga je leren?

We bespreken emoties vanuit Ayurvedisch perspectief. Ayurveda kent drie verschillende energietypes die in ieder van ons in meer of mindere mate aanwezig zijn: Vata, Pitta en Kapha.
Ieder energietype kent haar eigen karaktereigenschappen en kwaliteiten, maar ook specifieke emoties en stemmingen wanneer er onbalans is. In de workshop leer je welke essentiële oliën je kunt inzetten om jezelf emotioneel te ondersteunen. 

Een ruim aantal essentiële oliën komt aan bod. Maaike vertelt je over hun krachtige werking en natuurlijk gaan we ook veel ruiken en ervaren!

Wil jij ook weten welk energietype jij bent en hoe je je emoties in balans houdt met aromatherapie? En wil je zelf een eigen product maken dat je direct kunt gebruiken? Je bent van harte uitgenodigd bij deze workshop! 

✿ Ontdek welk energie type jij bent
✿ Leer om emoties in balans te brengen met aromatherapie
✿ Prijs: 150 euro ex.btw.

Over de docent

Maaike Vonder

Maaike is aromatherapeut en Ayurveda coach en breng deze twee passies over in verschillende workshops. Samen producten maken om lekker in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk, dat is voor Maaike het doel van elke workshop. Lekker in je hoofd én lekker in je huid.
Ze bekijkt essentiële oliën en mensen met al hun eigenschappen en kwaliteiten door een Ayurvedische bril. De juiste oliën inzetten bij bepaalde stemmingen en hiermee heerlijke geurblends maken is haar kwaliteit.

Maaike wil mensen niet alleen laten genieten van haar eigen gemaakte producten, maar wil iedereen ook laten ervaren hoe leuk het is om je eigen verzorgingsproducten te kunnen maken!