Ayurveda en Aromatherapie

Leer over de samenwerking tussen Ayurveda en essentiële oliën.

Tijdens deze cursusdag gaan aromatherapie en Ayurveda hand in hand!
Ayurveda kent 3 menstypes (dosha’s): Vata, Pitta en Kapha. Ben jij van nature een Vata, Kapha of Pitta persoon als je op je best bent? En als je niet lekker in je vel zit, welke dosha zit dan even dwars? We bespreken hoe je dat kunt herkennen bij jezelf en welke essentiële oliën passen bij elke dosha. Zo kun jij jezelf ondersteunen om emotioneel in balans te zijn. Uiteraard ga je deze dag veel essentiële oliën ruiken en ervaren en gaan we aan de slag om een heerlijk product te maken!

;

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursusdag geeft Maaike een korte introductie over Ayurveda.
We bespreken de drie verschillende energietypes (dosha’s) die Ayurveda kent: Vata, Pitta en Kapha. Bij ieder type horen bepaalde karaktereigenschappen en kwaliteiten, dingen die je goed kan of graag doet. Je zult je er vast in herkennen, welk type jij van nature het bent! We bespreken ook wat je ervan merkt in je stemming en emoties als een dosha uit balans is. Ook dat zal zeker herkenbaar zijn!

Aromatherapie is een geweldige manier om je stemming positief te beïnvloeden. We bespreken per dosha welke essentiële oliën geschikt zijn om in balans te zijn en op welke manieren je ze kunt toepassen. Uiteraard kun je op deze dag met al deze oliën kennismaken. We bespreken recepten hoe je met deze essentiële oliën en aanvullende ingrediënten producten kunt maken. Je maakt twee producten die je mee naar huis neemt.

Na deze dag kun jij elke dag bij jezelf herkennen welke essentiële oliën je kunt gebruiken om emotioneel in balans te zijn.
Deze dag is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderde aromatherapeuten.

✿ Ontdek welk energie type jij bent
✿ Leer om emoties in balans te brengen met aromatherapie
✿ Leer welke essentiële oliën bij de Dosha’s passen
✿ Je maakt twee producten die je mee naar huis neemt
✿ Training door Ayurveda coach Maaike Vonder

Prijs van deze training: 150 euro ex.btw.

Over de docent

Maaike Vonder

Maaike is aromatherapeut en Ayurveda coach en brengt deze twee passies over in verschillende workshops. Samen producten maken om lekker in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk, dat is voor Maaike het doel van elke workshop. Lekker in je hoofd én lekker in je huid.
Ze bekijkt essentiële oliën en mensen met al hun eigenschappen en kwaliteiten door een Ayurvedische bril. De juiste oliën inzetten bij bepaalde stemmingen en hiermee heerlijke geurblends maken is haar kwaliteit.

Maaike wil mensen niet alleen laten genieten van haar eigen gemaakte producten, maar wil iedereen ook laten ervaren hoe leuk het is om je eigen verzorgingsproducten te kunnen maken!