4 beauty skin treatments

de GEHEEL vernieuwde curSus van stichting wellness & aromatherapie

VAN WORKSHOP NAAR EEN GEHEEL VERNIEUWDE CURSUS!


Onze welbekende workshop 4 Beauty Skin Treatments ( 4 in 1 ) hebben we omgebouwd tot een compleet vernieuwde cursus!
Deze bestaat nu uit 3 online lessen op onze online-academie met 17 lesvideo’s waarin we je alles laten zien over deze fantastische behandelingen. Ook zit er een live trainingsdag bij op onze locatie in Klarenbeek. En er is een uitgebreid productenpakket toegevoegd waarmee je meteen mee aan de gang kunt in je praktijk.
Uiteraard zijn bovenstaande opties te combineren in maar liefst 3 pakketten.

Voor oud deelnemers van de workshop hebben wij een speciaal aanbod gemaakt.
Je kunt nu alle lesvideo’s kopen met dit éénmalig aanbod met een hele mooie korting!
Kijk snel verder hieronder om van deze unieke aanbieding gebruik te maken.

KOOP NU MET KORTING HET VIDEOPAKKET

3 online lessen MET maar liefst 17 LESVIDEO’S!

Deze cursus is één van onze favorieten. We hebben van alle onderdelen professionele lesvideo’s laten maken en de uitvoering kun je ook zelf beleven op de praktijkdag met vele soorten massages. In de video’s geeft Ellen Wagenaar uitgebreid uitleg over de behandeling in theorielessen en praktijkvoorbeelden. Ook geeft zij diverse lessen over de ingrediënten en het mengen van de producten voor de behandeling.

Je kunt deze behandeling zelfstandig uitvoeren in de praktijk na het zien van deze duidelijke video’s die op onze online academie staan. Op deze manier kun je de video’s bestuderen wanneer het jou uitkomt en deze ook altijd weer terugkijken terwijl je de behandeling al direct kunt aanbieden aan je klanten.

fris je kennis weer op en laat je inspireren door de NIEUWE lesvideo’s van ELLEN!

  Na aanschaf van deze speciale aanbieding krijg je direct toegang tot de academie met alle lesvideo’s.

LET OP! DEZE AANBIEDING IS MAAR ENKELE DAGEN GELDIG.

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar gediplomeerd aromatherapeut, docent aromatherapie, schoonheidsspecialiste en heeft al ruim 35 jaar ervaring met Aromatherapie. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In deze video vertelt ze ver hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat Aromatherapie allemaal kan betekenen voor jezelf, jouw naasten en natuurlijk jouw klanten.