DE VERNIEUWDE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING.

IN 2023 BEN JIJ EEN AROMATHERAPIE-EXPERT

EXCLUSIEF AANBOD BIJ DEELNAME AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING

Ben je geïnteresseerd in aromatherapie en wil je meer kennis over de essentiële oliën opdoen, zodat jij als expert veilig met deze oliën kunt gaan werken?

Wil je leren hoe je essentiële oliën therapeutisch kunt gebruiken in je praktijk, je werk, je privéleven, zodat je anderen en jezelf kunt helpen? 

Dan is deze professionele jaaropleiding helemaal geschikt voor je. En voor iedere nieuwe deelnemer hebben we een mooi cadeau erbij.

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

12 online lessen en 7 live Aromabeleefdagen in 1 jaar.

Tijdens de aromatherapie jaaropleiding krijg je toegang tot onze online Academie waar iedere maand een nieuwe online-les voor je klaar staat met gemiddeld 3 lesvideo’s, een PowerPoint presentatie, een Prezi presentatie van de videoles, recepten en huiswerkopdrachten. Deze lessen kun je ook na afloop van de opleiding terugkijken wanneer je maar wilt. Zo beschik je altijd over een digitale bibliotheek aan waardevolle informatie over aromatherapie.
Ook kom je tijdens deze opleiding 7 keer op locatie samen met jouw lesgroep. Dit noemen we de Aromabeleefdagen. Tijdens deze Aromabeleefdagen gaan we samen aan het werk met de oliën, we gaan de theorie van de videolessen in praktijk  brengen. Ervaren en beleven. Je krijgt diverse cursusmappen/syllabi en een aroma leerpakket plus goede begeleiding door ervaren aromatherapie docenten.

VOLG HIER EEN GRATIS LES!

Bekijk hieronder één van de vele lesvideo’s van de jaaropleiding om een indruk te krijgen van de online theorielessen.

Ellen Wagenaar behandeld hier het onderwerp; ‘Luchtwegen & Aromatherapie’

TRANSFORMEER HET LEVEN VAN JE CLIËNTEN, JEZELF EN JE NAASTEN.

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In de video vertelt ze ver hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat je allemaal in de geheel vernieuwde Aromatherapie jaaropleiding krijgt en kunt verwachten.

SCHRIJF JE NU IN EN ONTVANG EEN FANTASTISCH WELKOMSTCADEAU!

alleen geldig voor nieuwe deelnemers aan de aromatherapie jaaropleiding

NU GRATIS BIJ INSCHRIJVING VAN DE JAAROPLEIDING: DE ONLINE AROMATHERAPIE BASISCURSUS. PAKKET 1.

Zoals vele min of meer recent her-ontdekte natuurgeneeswijzen, is de vroegste kennis van de aromatherapie bij de Chinezen gevonden en wel 4500 v.Chr. In die tijden vormde aromatherapie zelfs de fundamentele basis van de geneeskunde aldaar. Daarna heeft het zijn weg gevonden naar India, Egypte, Griekenland en de Romeinen. 

In onze nieuwe aromatherapie basiscursus leer je hoe aromatherapie vandaag de dag wordt ingezet!

Maak tijdens deze uitgebreide online basiscursus kennis met aromatherapie en leer hoe je op een veilige en verantwoorde manier essentiële oliën kunt gebruiken en toepassen.
Niet alleen kennis, zeker ook creativiteit met de oliën staat in deze cursus centraal.

De Aromatherapie basiscursus was voorheen onze succesvolle live trainingsdag genaamd ‘Aromatherapie in één dag’. Deze cursus is nu in 2021 compleet vernieuwd met online videolessen in combinatie met het optionele productenpakket.

Als je je aanmeld voor de Aromatherapie jaaropleiding die begin september van start gaat zitten er nogal een aantal maanden tussen. We kunnen ons voorstellen dat je gelijk al aan de gang wilt met de aromatherapie. Daarom krijg je als overbrugging de Aromatherapie Basiscursus (Pakket 1) er geheel gratis bij! Zo kun je met de videolessen van deze cursus al veel leren en in de praktijk brengen en heb je een fantastische warming up gehad als je start met de jaaropleiding.

 

 NIEUWE AROMATHERAPIE BASISCURSUS!


VAN ééNDAAGSE TRAINING VERNIEUWD NAAR UITGEBREIDE (ONLINE) CURSUS.

OOK IN 2023 GAAN WE WEER STARTEN met de AROMATHERAPIE jaaropleiding

WIL JE MEER WETEN OVER DE JAAROPLEIDING?

Klik dan hieronder door naar de informatiepagina.

Hier vind je nog meer belangrijke details zoals o.a.:

  • overzicht van alle data en locaties
  • prijzen en betaalmogelijkheden
  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • reacties van deelnemers