AROMATHERAPIE VOOR IEDEREEN

stichting wellness & aromatherapie

AROMATHERAPIE LENTE ZOMERCURSUS

Maak kennis met aromatherapie in deze gratis online cursus! In de lesvideo’s geeft Ellen jou waardevolle tips en adviezen voor diverse ongemakken zoals hooikoorts en eczeem maar ook hoe je deze mooie warme maanden lekker ontspannen doorkomt.

Ook laat Ellen zien hoe je diverse producten kunt maken, met elkaar mengt en welke materialen en ingrediënten ze hiervoor gebruikt. Na registratie krijg je om de dag een lesvideo in jouw mailbox.

DOE GRATIS MEE EN pas AROMATHERAPIE DIRECT PROFESSIONEEL toe met deze MINICURSUS 

12+ VIDEO’S MET TIPS, ADVIEzen & DIVERSE PRODUCTEN EN RECEPTEN

De online cursus lente/zomer is de ultieme manier om gratis tips, adviezen en recepten te ontvangen van de zeer ervaren aromatherapeut Ellen Wagenaar. Je leert om met verschillende producten en essentiële oliën niet alleen om het lichaam te laten ontspannen, ook creëer je een heerlijk geur voor in je leefomgeving. 

Dus wil jij leren hoe je onder andere een heerlijk gezichtsmasker, lippenbalsem of roomspray maakt? Heb jij last van hooikoorts of eczeem en wil je dit verlichten met producten waar essentiële oliën in zitten? Wil jij iets aan andere ongemakken tijdens de zomermaanden doen, op een effectieve en veilige manier? 

Registreer je dan nu gratis voor onze gratis online cursus lente/zomer en krijg direct  per mail toegang tot vele inspirerende en waardevolle lesvideo’s. Doe je mee?

MAAK KENNIS MET ELLEN WAGENAAR

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is de oprichtster van Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt samen met haar team de opleidingen, cursussen en trainingsdagen.

Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden. Ellen wil iedereen mee laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren, ieder met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze anderen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

Deze gratis cursus is zeer waardevol voor zowel beginners als gevorderden in de aromatherapie om aan deel te nemen.

DOE JE MEE?

Pure essentiële olie of synthetische geur? Lees hier onze nieuwe blog.

X