Aromatherapie Basiscursus

Ontdek dé online basistraining van aromatherapeute Ellen Wagenaar!

In deze cursus leert Ellen Wagenaar je alle basisprincipes van Aromatherapie. Meer dan 30 jaar praktijkervaring is gebundeld in de 11 online videolessen met 100 minuten aan videomateriaal. Ideaal als kennismaking en geschikt voor iedereen die meteen aan de slag wil met aromatherapie.

;

✿ 11 theorielessen met 100 minuten aan video’s
✿ Uitleg van 12 essentiële oliën
✿ Leer zelf te mengen en ontdek de favoriete recepten van Ellen
✿ Nu van 99 voor 44 euro ex.btw.
✿ 5 euro extra korting met de code: lavendel

Over de docent

Ellen Wagenaar

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent en schoonheidsspecialiste. Het is haar missie om haar veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren.

Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt samen met haar team de opleidingen, cursussen en workshops.  Als dé expert binnen haar vakgebied schrijft ze bovendien columns voor verschillende vakbladen en wordt zij regelmatig ingehuurd om te adviseren bij productontwikkeling van natuurlijke cosmetica.  Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

“Je weet niet half hoe blij ik ben met de online lessen. Inmiddels voor de tweede keer de video’s aan het kijken. Al die online lessen zijn van onschatbare waarde. Het leeft letterlijk zo veel meer dan alleen een boek.”

“Ellen, wat is het toch een leuke cursus! Al jouw enthousiasme en vakkennis straalt er van af. Zo mooi om te zien. Mijn complimenten dat je dat allemaal voor de camera kunt doen.”

Wat ga je leren?

Je leert op een veilige manier hoe je essentiële oliën op verschillende manieren kunt gebruiken. Ellen leert je de doseringen en hoe je de oliën verwerkt in o.a. in een gezichtsolie, massageolie en balsem.  In de videolessen leer je over de winningsmethoden, chemie, hydrolaten, vette plantoliën, maceraten en meer.

Je gaat je verdiepen in de volgende essentiële oliën:  Cipres, Eucalyptus, Geranium, Helicryse, Lavendel, Marjolein, Oregano, Pepermunt, Ravintsara, Roomse kamille, Tea tree en Wierook.
De toepassingen en mogelijkheden met aromatherapie zijn echt oneindig!

Start vandaag met leren over aromatherapie.

Nu van 99 voor 44 euro ex.btw. Gebruik deze code voor 5 euro extra korting: lavendel
Bestel de basiscursus