EXCURSIE DR. GREEN – ALOË VERA KWEKERIJ


EEN WAARDEVOLLE AROMATHERAPIE ERVARING IN NAALDWIJK

EEN BIJZONDERE PRAKTIJKDAG WAAR JE VEEL GAAT LEREN OVER ALOË VERA

Ga mee naar Dr. Green: dé Nederlandse kweker van Aloë vera bladen. We beginnen deze dag met een rondleiding door de (koude) kas waar je uitleg krijgt over de bladeren en de gel. Je leert meer over de plant, hoe de plant groeit, hoe deze wordt geoogst en verwerkt tot gel. Na de lunch volgt de workshop van Ellen Wagenaar. We gaan aloë vera gel combineren met de aromatherapie. Je leert maskers, stempels en wikkels maken. Ook maken we samen iets bijzonders: aloë vera hydrolaat. Aan het einde van de dag krijg je nog een leuk cadeautje.

 

Locatie: Kleine Achterweg 49a 2671 LV – Naaldwijk

Wanneer: Vrijdag 9 december 2022

Tijd: 10.30 uur tot 16.00 uur.

Prijs: € 98,- exclusief btw.

Wel zelf je lunch meenemen.

Er is plaats voor 10-14 cursisten.

 

OVER DR. GREEN


Dé Aloë vera kwekerij van Europa

Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging. Vind je het leuk om een kijkje te nemen bij hun op de kwekerij? Ga dan mee op excursie met Stichting Wellness & Aromatherapie. 

 

Het jongste bedrijf van Nederland

Bij Dr. Green geloven ze er in dat iedereen alles kan, ongeacht je leeftijd. Het bedrijf wordt gerund door een klein vast team, en meer dan 50 studenten. Die werken voor of na schooltijd en op zaterdag ochtend. De gemiddelde leeftijd van al het personeel is 16 jaar. Bijzonder he! Wij vinden dit in ieder geval onwijs cool 🙂

Kijk voor meer informatie op: https://drgreen.nl

Stichting Wellness en Aromatherapie flesje met seringen

RESERVEER HIER JOUW PLEK

VRIJDAG 9 DECEMBER 2022

Stichting Wellness en Aromatherapie flesje met seringen