DE VERNIEUWDE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING.

IN 2023 BEN JIJ EEN AROMATHERAPIE-EXPERT

DE AROMATHERAPIE JAAROPLEIDING

Ben je geïnteresseerd in aromatherapie en wil je meer kennis over de essentiële oliën opdoen, zodat jij als expert veilig met deze oliën kunt gaan werken?

Wil je leren hoe je essentiële oliën therapeutisch kunt gebruiken in je praktijk, je werk, je privéleven, zodat je anderen en jezelf kunt helpen? 

Dan is deze professionele jaaropleiding helemaal geschikt voor je.

Flexibel leren op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

12 online lessen en 7 live Aromabeleefdagen in 1 jaar.

Tijdens de aromatherapie jaaropleiding krijg je toegang tot onze online Academie waar iedere maand een nieuwe online-les voor je klaar staat met gemiddeld 3 lesvideo’s, een PowerPoint presentatie, een Prezi presentatie van de videoles, recepten en huiswerkopdrachten. Deze lessen kun je ook na afloop van de opleiding terugkijken wanneer je maar wilt. Zo beschik je altijd over een digitale bibliotheek aan waardevolle informatie over aromatherapie.
Ook kom je tijdens deze opleiding 7 keer op locatie samen met jouw lesgroep. Dit noemen we de ‘Aromabeleefdagen’. Tijdens deze Aromabeleefdagen gaan we samen aan het werk met de essentiële oliën en vele andere materialen, we gaan de theorie van de videolessen in praktijk brengen. Ervaren en beleven. Je krijgt diverse cursusmappen/syllabi en een aromatherapie leerpakket plus goede begeleiding door ervaren aromatherapie docenten.

VOLG HIER EEN GRATIS LES!

Bekijk hieronder een lesvideo van de Aromatherapie jaaropleiding om een indruk te krijgen van de online theorielessen.
Ellen Wagenaar behandeld in deze lesvideo het onderwerp; ‘De natuurlijke aromatische chemie van essentiële oliën’.

TRANSFORMEER HET LEVEN VAN JE CLIËNTEN, JEZELF EN JE NAASTEN.

Maak in deze video kennis met Ellen Wagenaar.

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is oprichtster van de Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt binnen deze stichting opleidingen, cursussen en workshops. Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden en zo iedereen mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen. Ellen schrijft al meer dan 10 jaar columns voor diverse vakbladen, heeft zelf 2 boeken geschreven en ook ontwikkelt ze nieuwe producten binnen de natuurlijke huidverzorging. Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

In de video vertelt ze hoe ze met Aromatherapie in aanraking is gekomen en geeft ze in 16 minuten een uitgebreide toelichting wat je allemaal in de geheel vernieuwde Aromatherapie jaaropleiding krijgt en kunt verwachten.

Schrijf je je in voor de jaaropleiding aromatherapie en betaal je in één keer dan krijg je het prachtige Aromecum cadeau!

Het aromecum is hét aromatherapie boek voor iedereen die meer wil weten over aromatherapie. Van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten. In dit boek is honderden jaren kennis over aromatherapie verzameld.

In deze 10e druk van het Aromecum vind je meer dan 200 uitgebreide beschrijvingen van etherische oliën, vette plantoliën en hydrolaten. Daarnaast komen diverse thema’s aan bod, zoals aromatherapie en de huid, aromatherapie en sport en nog veel meer. Dit aromatherapie boek is een naslagwerk én leesboek tegelijkertijd. Het Aromecum is geschreven door Drs. Harmen Rijpkema.

In FEBRUARI & MAART 2022 GAAN WE WEER STARTEN met de AROMATHERAPIE jaaropleiding

WIL JE MEER WETEN OVER DE JAAROPLEIDING?

Klik dan hieronder door naar de informatiepagina.

Hier vind je nog meer belangrijke details zoals o.a.:

  • overzicht van alle data en locaties
  • prijzen en betaalmogelijkheden
  • antwoorden op veelgestelde vragen
  • reacties van deelnemers