Boek Eetbare Schoonheid

Een boek met 368 sprankelende pagina’s over het verzorgen en voeden van je lichaam, vanbinnen en vanbuiten, met geurige natuurlijke huidverzorging en avontuurlijke smakelijke, pure gerechten. Een boek met verhalen, gedichten, informatie, geweldige foto’s en vooral heel veel recepten. Een boek dat met hart en ziel gecreëerd is om jou te inspireren.

eetbareschoonheid.nl of Informatie

Aromatherapie Masterclass

Wil jij meer verdieping brengen in je kennis van de aromatherapie? Geef je dan op voor de masterclass die op 21 februari start in Breda.

De masterclass is een vervolgopleiding voor diegenen die al een aromatherapie opleiding hebben gevolgd. De masterclass bestaat uit 6 lesdagen die worden verzorgd door Harmen Rijpkema

stichtingwellness.nl/aromatherapie-masterclass

Gratis e-book: Maak kennis met de aromatherapie!

Onze passie voor aromatherapie delen we graag ook met jou. In dit e-book geeft Ellen Wagenaar een uitleg van 10 essentiële oliën en recepten om zelf fijne oliën te maken, om bijvoorbeeld te gebruiken bij verkoudheid, faalangst en slapeloosheid. Vraag het e-book gratis aan!

Over Ellen

Ellen is al meer dan 25 jaar aromatherapeut en schoonheidsspecialiste en haar passie is aromatherapie, natuurlijke huidverzorging, wellness en massage.

De aromatherapie en natuurlijke huidverzorging begon al toen zij een jaar of 16 was. Haar moeder had een boek in de boekenkast over natuurlijke huidverzorging puur natuur, en hier heeft ze veel recepten uitgeprobeerd. Toen Ellen voor het eerst aan een flesje essentiële olie rook wist ze meteen dat ze daar iets mee wilde doen. Deze passie is alleen maar groter geworden en deze geeft ze aan veel mensen door. Grotendeels van de tijd geeft Ellen aromatherapie lessen, schrijft ze artikelen en reist ze graag wat vaak een bezoek is aan plantages.

HAAR MISSIE

In april 2015 heeft Ellen van Sango de tak opleidingen overgenomen en stichting wellness en aromatherapie opgericht. Haar missie is om de aromatherapie passie zoveel mogelijk te verspreiden om een ieder mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Zo inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

Opleidingen, cursussen & workshops Aromatherapie en Wellness’