Uitnodiging: informatiedag op zondag 28 oktober 2018!

Wil je een aromatherapie-opleiding of workshop volgen maar heb je nog twijfels, of vragen misschien? Tijdens deze open dag geven we een presentatie over de aromatherapie jaaropleiding en geven we je alle ruimte om het lesmateriaal te bekijken, docent(en) te ontmoeten en de sfeer van onze prachtige locatie in Klarenbeek te proeven.

We geven graag antwoord op jouw vragen en vertellen je alles wat je wilt weten over de workshops en jaaropleiding aromatherapie en de vervolgopleiding de aromatherapie master.

Dit alles onder het genot van een heerlijke kop kruidenthee en zelfbereide aromatische hapjes. Onze winkel is deze dag ook open, je kunt dan alvast verschillende oliën en leuke flesjes kopen.

Je bent zondag 28 oktober van harte welkom op het tijdstip van jouw voorkeur aan de Woudweg 106 in Klarenbeek. Geef ook door of je iemand meeneemt.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de informatiedag en ontvang tijdens je bezoek bij ons een leuke attentie!

Aanmelden voor de open dag
dit veld niet invullen s.v.p.

Geurige groet, Ellen

Gratis e-book: Maak kennis met de aromatherapie!

Onze passie voor aromatherapie delen we graag ook met jou. In dit e-book geeft Ellen Wagenaar een uitleg van 10 essentiële oliën en recepten om zelf fijne oliën te maken, om bijvoorbeeld te gebruiken bij verkoudheid, faalangst en slapeloosheid. Vraag het e-book gratis aan!

Over Ellen

Ellen is al meer dan 25 jaar aromatherapeut en schoonheidsspecialiste en haar passie is aromatherapie, natuurlijke huidverzorging, wellness en massage.

De aromatherapie en natuurlijke huidverzorging begon al toen zij een jaar of 16 was. Haar moeder had een boek in de boekenkast over natuurlijke huidverzorging puur natuur, en hier heeft ze veel recepten uitgeprobeerd. Toen Ellen voor het eerst aan een flesje essentiële olie rook wist ze meteen dat ze daar iets mee wilde doen. Deze passie is alleen maar groter geworden en deze geeft ze aan veel mensen door. Grotendeels van de tijd geeft Ellen aromatherapie lessen, ontwikkeld natuurlijke huidverzorgingsproducten, schrijft ze artikelen voor diverse vakbladen en schrijft boeken. Vakantie is altijd een bezoek aan biologische bedrijven of boerderijen. Ze vindt het fantastisch om mee te helpen met het plukken van bloemen of fruit waar daarna een essentiële olie van wordt gemaakt.

HAAR MISSIE

In april 2015 heeft Ellen van Sango de tak opleidingen overgenomen en stichting wellness en aromatherapie opgericht. Haar missie is om de aromatherapie passie zoveel mogelijk te verspreiden om een ieder mee te laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Zo inspireert en stimuleert ze vele mensen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie zowel voor op het werk als voor thuis.

Opleidingen, cursussen & workshops Aromatherapie en Wellness’

Schoonheidspecialist

 Read more…

Zorgverlener

 Read more…

Voetverzorging

 Read more…

Therapeuten

 Read more…