Wat maakt ons uniek

Ervaring in het vak

Cursisten opgeleid

Opleidingen, cursussen en workshops

Wat kunnen wij jou bieden

In de aromatherapie gaat men ervan uit dat bepaalde essentiële oliën een positieve werking hebben op de lichamelijke en
psychische gezondheid van de mens.

De essentiële oliën kunnen worden gebruikt door toepassing o.a. in baden, pakkingen, maskers en tijdens lichaamsmassages, waarbij de oliën via de huid in het lichaam worden opgenomen. Verder zijn herinneringen en stemmingen vaak verbonden met geuren, zodat de essentiële oliën ook kunnen worden gebruikt door middel van inhalatie.

In een workshop, cursus of opleiding leer je om op een juiste en doeltreffende manier de essentiële oliën toe te passen.

Opleidingen

Wil je aromatherapeut worden? Deze jaaropleiding is geschikt voor schoonheidsspecialisten, masseurs, therapeuten, pedicures, en voor mensen die in de zorg werkzaam zijn.

Cursussen

In een aantal dagen leer jij hoe je mensen veilig masseert. De cursussen bestaan uit: edelsteen massage, complementaire zorg, Life forcement treatment en oncologie massage.

Workshops

Kortdurende workshops waarvan je zelf kunt genieten. Je krijgt de nodige kennis en gaat zelf praktisch aan de slag. Je kunt deze kennis direct bij thuiskomst gebruiken in je eigen praktijk.

Webshop

Je favoriete benodigdheden, straks ook te koop in onze webshop.Je favoriete e favoriete e favoriete e favoriete e favoriete e favoriete e favorieteavoriete e favoriete

Recente artikelen

In deze blog een recept over lavendel huidolie en diverse maskers die erbij gebruikt kunnen worden zoals verse aloë vera en het pop-up masker.

Uitnodiging: Informatiedag – 28 april 2019

Wil je een aromatherapie-opleiding of workshop volgen maar heb je nog twijfels, of vragen misschien?
Tijdens deze informatiedag geven we een presentatie over de aromatherapie jaaropleiding en geven we je alle ruimte om het lesmateriaal te bekijken, docent(en) te ontmoeten en de sfeer van onze prachtige locatie in Klarenbeek te proeven.

Over Ellen

Ellen is al meer dan 25 jaar aromatherapeut en schoonheidsspecialiste en haar passie is aromatherapie, natuurlijke huidverzorging, wellness en massage.

Gratis e-book: Maak kennis met de aromatherapie!

Onze passie voor aromatherapie delen we graag ook met jou. In dit e-book geeft Ellen Wagenaar een uitleg van 9 essentiële oliën en recepten om zelf fijne oliën te maken, om bijvoorbeeld te gebruiken bij verkoudheid, faalangst en slapeloosheid. 

Contact informatie

Stichting Wellness & Aromatherapie
Woudweg 106
Klarenbeek (Apeldoorn)
Telefoon: 085-4019738
Mailadres: info.aromatherapie@gmail.com