opleidingen – cursussen – workshops 

Klik hieronder voor meer informatie

Opleidingen

Aromatherapie opleidingen

 

Cursussen

In een aantal dagen leer jij hoe je mensen veilig masseert.

Workshops

Workshops van 1 dag, waarvan je zelf kunt genieten. Je krijgt de nodige kennis en gaat zelf praktisch aan de slag. 

Webshop

Wij hebben een aantal producten te koop in onze webshop. Al deze producten zijn ook verkrijgbaar in de winkel in Klarenbeek of per email.

Maak kennis met onze reizen en excursies

Klik hieronder voor meer informatie

Reizen

De reizen 2020 en 2021 gaan voorlopig niet door.

 

Excursies

We gaan naar Netelvuur, gelegen in het hartje van het Meetjesland. Het bedrijf teelt en verwerkt aromatische en medicinale planten. Tijdens deze inspirerende workshop zien we het hele productieproces.

30 september verhuurd aan Rachel o'Brien

 

Invocation of Anger Embodied

In deze Body Process Class van 3 uur leer je een Access Consciousness Body Process om het lichaam te helpen alles los te laten dat niet meer dient. Pijn met ons lichaam is hoe de meesten van ons verbinding maken met ons lichaam, wat als je dat zou kunnen veranderen?

Dit is een uitnodiging om je lichaam en je wezen te verzorgen en te koesteren. Om het verhaal van pijn en ongemak te veranderen, moet je veranderen wat dat verhaal creëert. Wat heb je besloten dat onveranderlijk is met je lichaam?

Deze lessen zijn bedoeld om u uit uw beoordelingsvermogen te leiden, spanning en stress uit uw lichaam te laten ontsnappen, een gevoel van rust en veranderingen op cellulair niveau te brengen.

Rachael x