AROMATHERAPIE VOOR IEDEREEN

stichting wellness & aromatherapie

AROMATHERAPIE HERFST WINTER MINICURSUS

Maak kennis met aromatherapie in deze online minicursus! In de lesvideo’s geeft Ellen jou waardevolle tips en adviezen voor diverse herfst- en winterkwalen en hoe je de koude maanden lekker ontspannen doorkomt.

Ook laat Ellen zien hoe je diverse producten kunt maken, met elkaar mengt en welke materialen en ingrediënten ze hiervoor gebruikt. Na registratie krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je alle lesvideo’s in alle rust gaan bekijken.

Doe mee en pas aromatherapie direct toe met deze minicursus

9 VIDEO’S MET TIPS, ADVIEZEN & DIVERSE PRODUCTEN EN RECEPTEN

In de herfst en winter krijgt het lichaam te maken met diverse ongemakken. De weerstand gaat omlaag, de huid wordt droger en we zitten meer binnenshuis. Vooral in de laatste maanden van het jaar nemen de stress en spanning toe. Je wil op een zo natuurlijk mogelijke manier ontspannen de herfst- en wintermaanden doorkomen. Hoe kun je dit doen?

Met de online minicursus herfst & winter krijg je tips, adviezen en recepten van de zeer ervaren aromatherapeut Ellen Wagenaar. Je leert om met verschillende producten en essentiële oliën niet alleen om het lichaam te laten ontspannen, ook creëer je een heerlijk geur voor in je leefomgeving. 

Dus wil jij leren hoe je onder andere een heerlijke gezichtscrème, winterscrub of voetenboter maakt? Heb jij last van verkoudheid of hoofdpijn en wil je dit verlichten met producten waar essentiële oliën in zitten? Wil jij eindelijk iets aan je winterhanden en -voeten doen, op een effectieve en veilige manier? 

Bestel dan nu deze online minicursus herfst & winter en krijg direct toegang tot de online leeromgeving met vele inspirerende en waardevolle lesvideo’s. Doe je mee?

De online lessen:

  • Video 1 – Introductie
  • Video 2 – Herfst- en wintergeuren
  • Video 3 – Het immuunsysteem
  • Video 4 – Winterscrub
  • Video 5 – Aromarollers
  • Video 6 – Littekenolie
  • Video 7 – Voetenboter
  • Video 8 – Gezichtscrème
  • Video 9 – Het volgende niveau

MAAK KENNIS MET ELLEN WAGENAAR

Ellen is al meer dan 30 jaar aromatherapeut, docent aromatherapie en schoonheidsspecialiste. Ze is de oprichtster van Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt samen met haar team de opleidingen, cursussen en trainingsdagen.

Het is haar missie om haar bijzondere en veelzijdige kennis over aromatherapie te verspreiden. Ellen wil iedereen mee laten genieten van de wereld van natuurlijke geuren, ieder met hun unieke werking en de vele toepassingen.

Met haar sprankelende energie inspireert en stimuleert ze anderen om ook aan de slag te gaan met aromatherapie.

Deze minicursus is zeer waardevol voor zowel beginners als gevorderden in de aromatherapie om aan deel te nemen.

Online training aromatherapie basiscursus met Ellen Wagenaar

DOE JE MEE?

LAAT JE INSPIREREN EN SCHRIJF JE NU IN

 
De prijs van deze online cursus is 11 euro. Na aankoop krijg je een bevestigingsmail met daarin een kortingscode van hetzelfde bedrag om in te wisselen voor al onze cursussen (m.u.v. producten). Bijvoorbeeld een andere mini-cursus, de aromatherapie basiscursus of een live trainingsdag.

Na betaling krijg je direct toegang tot onze online leeromgeving met de lesvideo’s van de online minicursus Herfst & Winter.

Prijs & info

Prijs: 11 euro ex.btw.
Inclusief waardebon t.w.v. 11 euro, deze ontvang je per mail.

Inclusief: 9 lesvideo’s boordevol recepten, tips en inspiratie

Docent: Ellen Wagenaar

Toegang: je kunt de training volgen wanneer je wilt, je houdt levenslange toegang.