Life Force Treatment

De Life Force Treatment is een energetische behandeling die gebruik maakt van kennis uit de Traditionele Chinese Geneeswijze, maar deze op een eigen wijze toepast. Ze is ontwikkeld door de Zweed Henrik Hellberg.

Duur:
2 dagen

Locatie:
Klarenbeek

Docent:
Jessy Jansen

 

Wanneer:

Vervolgdag:
In overleg

Tijden:
Van 10.30 uur tot 16.30 uur

Duur:
2 dagen

Locatie:
Klarenbeek

Docent:
Jessy Jansen

 

Wanneer:

Vervolgdag:
In overleg

Tijden:
Van 10.30 uur tot 16.30 uur

Weinig energie

De toepassing van deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen met weinig energie, burn-out (-verschijnselen) of bijnier-uitputting.

Vitaliserend en harmoniserend

Kenmerkend voor deze groep mensen is dat ze geen prikkeltherapieën kunnen verwerken (zoals voetreflex) maar alleen opbouwende therapieën kunnen ondergaan, deze zijn immers niet belastend maar werken juist vitaliserend en harmoniserend.

Zelfhelend vermogen

De behandeling is gebaseerd op de gedachte dat in onze botten levensenergie is opgeslagen die afgegeven wordt als iemand daar behoefte aan heeft. Dit systeem is gerelateerd aan het begrip zelfhelend vermogen. Het betekent dat in het meest aardse deel van ons lichaam (de voeten) de mogelijkheid van activering van het zelfhelende vermogen aanwezig is. We kunnen deze activering ondersteunen door te werken op het skelet van de voeten, en aansluitend op de meridianen op de onderbenen.

3 fasen

De methode bestaat uit drie fasen, die elkaar versterken, maar ook afzonderlijk zijn te gebruiken. Ze zijn ook toepasbaar in een normale voetreflexzonebehandeling.

Praktijk

In deze bijscholing wordt kort ingaan op de theorie, die ten grondslag ligt aan de behandeling. Een deel daarvan zal betrekking hebben op de meridiaanleer. Het hoofdaccent zal echter liggen op de praktijk met de technieken van de behandeling. Door deze zelf ook te ondergaan kun je ervaren wat de behandeling kan doen.

Yin en Yang

Deze methode is behalve vitaliserend ook sterk balancerend en werkt op het energetische systeem van yin en yang. De basisenergie van waaruit men weer tot actie kan komen wordt vergroot. Dat betekent dat het zowel ontspannend als versterkend werkt en daardoor voor iedereen geschikt is.

Investering:
€ 150,00 per dag
(exclusief btw, inclusief koffie, thee en syllabus)

 

AANMELDEN

 

Als het inschrijven niet lukt, stuur ons dan een mailtje.